Dnevnik – Britney Spears še vedno ne sme videvati sinov

Ameriška pop zvezdnica Britney Spears ostaja brez pravice do obiskov svojih sinov, je odločilo sodišče v Los Angelesu. Enoletnega Jaydena Jamesa in dveletnega Seana Prestona ne bo smela obiskovati vsaj do 10. marca, ko je predvideno naslednje zaslišanje.
Do zaslišanja bo v veljavi tudi odločitev, da ima skrbništvo nad težavno pevko njen oče Jamie.
Zvezdničin oče je skrbništvo dobil, ko so jo v začetku meseca znova odpeljali na psihiatrični oddelek bolnišnice v Los Angelesu zaradi suma, da se je njeno psihično zdravje poslabšalo. To je bil že drugi tovrstni primer letos, saj je bila Spearsova zaradi podobnih težav v bolnišnici že januarja.
Sodišče je v torek tudi ugodilo zahtevi odvetnikov Spearsove iz ugledne odvetniške pisarne Trope & Trope, da ne bi več zastopali zvezdnice. Pevka je doslej zamenjala že več svetovalcev in odvetnikov, ki niso več želeli sodelovati z njo.

Siol – Eva Longoria nakupovala za dojenčka

Igralko iz serije Razočarane gospodinje, ki je poročena s košarkarjem Tonyjem Parkerjem, so opazili med ogledovanjem pohištva in oblačil v prvovrstni losangeleški otroški trgovini Petit Trésor.

Očividci so dejali, da sta s prijateljico vzdihovali ob vsaki otroški oblekici, ogledali pa sta si tudi zibelke, mize za previjanje in zanimale za opremo otroške sobe, Longoria pa je trgovino zapustila z 116 dolarjev vredno odejico Robbie Adrian in šestimi oblekicami Huddy Buddy.

Eva, ki se je s Parkerjem poročila lani, ni nikoli skrivala svoje želje postati mati. Nekoč je tudi izjavila, da si je vedno želela veliko otrok. “Ko sem v bližini kakšnega dojenčka, sem vedno vsa iz sebe. Ko sem se preselila v Hollywood, sem bila zelo ambiciozna in sem uspela. Zdaj pa imam nove cilje. Hočem delati, hočem biti dobra žena in hočem imeti otroke. To je novo poglavje v mojem življenju. Zelo bom žalostna, ko sem bom morala posloviti od filmskih platen, a kasneje bo še dovolj časa za delanje filmov,” je dejala.

Pred kratkim je Eva še zanikala govorice o nosečnosti in govorila, da je za njeno povečanje teže kriva stavka pisateljev in je zaradi tega, ker ni mogla delati, več kuhala in jedla.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članek