RTV SLO – Gwyneth postavlja film na stranski tir

Hollywoodska zvezdnica Gwyneth Paltrow se je odločila, da bo nekaj časa vztrajno zavračala vse filmske ponudbe, saj se želi posvetiti materinstvu.

Z oskarjem nagrajena igralka, ki ima s Chrisom Martinom triletno hčerko Apple in skoraj dveletnega sina Mosesa, želi namreč svoja otroka (vsaj za nekaj časa) postaviti na prvo mesto.

več>> 

Dnevnik – Ameriška igralka Winona Ryder je ponovno kradla

Ameriška igralka Winona Ryder se je ponovno znašla v središču nakupovalnega škandala. Hrvaški portal Index.hr piše, da je zvezda filma „Prekinjena mladost“ iz kozmetičnega centra CVC Pharmacy odnesla nekaj izdelkov. Ko je zapuščala trgovino, jo je izdal alarm ob izhodu. Ko so je preiskali, je trdila, da ne ve, kaj se je zgodilo, še piše Index.hr. Izdelke so ji vzeli in jih vrnili na police, dogodka pa niso prijavili na policijo. Igralka je s podobnim škandalom časopise polnila že pred šestimi leti, ko je ukradla oblačila v vrednosti tri tisoč ameriških dolarjev, še piše Index.hr.

Dnevnik – Princesa turbofolka Seka Aleksić bo v soboto prevzela “kraljičino” krono

Če za Svetlano Ražnatović – Ceco velja, da je kraljica srbskega turbofolka, je Svetlana »Seka« Aleksić trenutno princesa te glasbene zvrsti. Nedavno je izdala nov album z naslovom Kraljica, ki ga bo to soboto ob 21. uri tudi predstavila v dvorani Gospodarskega razstavišča. No, morda pa želi z naslovom novega izdelka povedati, da ima višje ambicije kot biti »zgolj« princesa.

Seka poje že od mladih nog, pot v svet slave pa se ji je začela odpirati v začetku decembra 2002, ko je ob močni produkciji in medijski promociji založbe Grand izdala prvi album z vodilno uspešnico Da sam muško. Leto pozneje je izdala naslednjega, s katerim je utrdila svoj visok položaj na srbski estradni sceni, status mega uspešnice s tega albuma pa je dobila pesem Crno i zlatno.

Kmalu zatem je pričela dobivati različna priznanja, kot so oskar popularnosti, hit leta, izvajalka leta, album leta, scenski nastop leta in podobno. Julija 2005 je Seka objavila tretji album, z naslovno pesmijo Dodji i uzmi me, ki od takrat odmeva iz mnogih zvočnikov, oktobra lani pa je nadaljevala s četrtim, »kraljevskim« albumom in nekatere od enajstih skladb na njem bodo oboževalci lahko slišali v soboto.

Pozareport – Kumer meteor, Urša Čepin desetka

Mariborski estradnik Domen Kumer namerava spet osvojiti Slovenijo, tokrat s pesmijo Meteor. Novi hit, ki prihaja po uspešnicah Do Portoroža, Banana, Jutri in Po dežju, je Kumer menda pripravljal tri mesece, skladba pa naj bi pokala od pozitivnih vibracij. Besedilo je napisal Werner Brozović, videospot pa so posneli na hrvaški obali v Pulju. Domen Kumer je glavno vlogo zaupal televizijski voditeljici Urši Čepin, ki naj bi zapeljevala s svojimi oblinami in belim ferarijem.

Na glasbeno sceno pa prihaja tudi Urša Čepin, o čemer smo že poročali. Tokrat samo nekaj novih podrobnosti. Naslov njene prve pesmi je Desetka, pripoveduje pa o sebi, kot seksi mački za maksimalno oceno deset. Besedilo pesmi je napisal Mark Žitnik, prvi človek TV Paprike, glasbo pa Domen Kumer. Po naših informacijah naj bi se Urša Čepin svojim bodočim glasbenim fenom predstavila kot slovenska kopija srbske turbo folk zvezde Jelene Karleuše. Z Domnom Kumrom pa naj bi osvajala prva mesta na glasbenih lestvicah.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekCarrie Underwood na naslovnici revije Shape