RTV SLO – Kaj slavni najraje berejo?

Čeprav mnogi dvomijo, da hollywoodski zvezdniki posegajo po visoki literaturi, se motijo, saj ti pravijo, da so strastni bralci.

Glasbenik Moby se je v MTV-jevi oddaji, kjer slavni pokažejo svoje vile, spraševal, zakaj zvezdniki razkazujejo velike bazene, džakuzije in gromozanske vrtove, nikoli pa ne pokažejo knjižnih polic.

več>> 

Siol – Moda in glasba na Hilfingerjevi TommyTV

Ameriško modne podjetje Tommy Hilfinger in glasbena hiša Sony BMG sta se povezala in lansirala internetno TV, na kateri se bosta mešali moda in glasba.
Na TommyTV bodo v živo predstavljali modne revije že uveljavljenih in novih oblikovalcev, ki jih sponzorira Tommy Hilfinger kot tudi ekskluzivne intervjuje in reportaže izza odra.

Oblikovalec Hilfinger je na predstavitvi povedal, da bo stran gostila tudi Avdicijo Hilfinger, kjer bodo mladi umetniki tekmovali in pokazali svoj talent.

»Ti glasbeniki mogoče drugače ne bi dobili možnosti pokazati svoj talent. Tako bodo svoje glasbene sposobnosti pokazali svetu in uspešni bodo lahko podpisali pogodbe z našim partnerjem Sonyjem BMG,« je povedal Hilfinger na londonski predstavitvi.

Tommy Hilfinger je ustvaril svetovno znano modno znamko za ženske, moške in otroke, ki vse vsebuje vse, od oblačil do modnih dodatkov.
Izvršni direktor podjetja Tommy Hilfiner, Fred Gehring, je povedal, da je lansiranje TommyTV s sodelovanjem Sonyjem BMG posebna združitev mode in glasbe.

Glasbeniki kot sta Madonna in David Bowie že dolga veljata kot modni ikoni, ki sta svoje modne kameleonske preobrazbe združevala z glasbo.

»Literarno povedano, modni oblikovalec sem postal zaradi glasbe,« je Hilfinger povedal novinarjem. »Glasba je bila moja prva ljubezen, v 60. letih prejšnjega stoletja sem se želel oblačiti kot Mick Jagger, Pete Townshend in Jimmy Page.«

Žurnal – Nataša kot maskerka

Nekdanjo miss Universe Slovenije Natašo Pinoza že nekaj časa nismo videli na modni brvi, vendar to še ne pomeni, da se je umaknila iz modnega sveta.
Dolgonoga lepotica z žarečim pogledom je še zmeraj nekako povezana s svetom mode in lepote, vendar tokrat ni v ospredju na očeh javnosti, pač pa deluje bolj v ozadju. Letos je sodelovala s prav tako nekdanjo misico Polono Baš, ki sicer že nekaj časa skrbi za organizacijo in dekleta, ki se prijavijo na lepotno tekmovanje Miss Universe.

Poleg tega pa je Nataša znova obudila spomin na čase, ko je delala kot vizažistka in skrbela za brezhiben videz nekaterih naših estradnic. Tokrat je Pinoza vnovič vzela v roke čopiče in šminko, saj je sodelovala pri nastajanju nekega modnega kataloga in je poskrbela za ličenje manekenov in manekenk.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekBar Rafaeli na naslovnici revije Arena