RTV SLO – Najbolj vroče hollywoodske obline

Hollywood praviloma ne dopušča nekaj odvečnih kilogramov. Kdo pa so tiste “prave” ženske, ki se ne sramujejo svojih oblin?
Veliko hollywoodskih lepotic neprestano bije bitko s kilogrami, pri čemer pogosto pozabijo na zdravo mero. Ker so po navadi tabloidi polni pretirano suhih zvezdnic, velja za spremembo pokazati tudi tiste prave ženske, ki se ne sramujejo svojih oblin.

več>>  

RTV SLO – Wernerja tudi bolezen “ne gane”

Čeprav ima Werner resne zdravstvene težave, ni razloga za strah: oboževalcev v Mariboru in Ribnici priljubljeni pevec ne bo pustil na cedilu.
Werner, ki je v zadnjem času dvakrat omedlel, je prek žene in menedžerke Andreje za MMC spregovoril o svojem zdravstvenem stanju.

več>> 

Siol.net – Catherine bo osvajala mlajšega

Medtem ko v resničnem življenju ljubi precej starejšega moškega bo Catherine Zeta-Jones na velikem platnu osvajala 13 let mlajšega
38-letna igralka bo v novem filmskem projektu zaigrala mamo, ki “preži” na 25-letnega soseda. Snemanje se bo pričelo čez mesec dni, romantična komedija pa je zaenkrat še brez naslova.

Režiral bo Bart Freundlich, sicer soprog igralke Julianne Moore, glavna moška vloga pa je zaenkrat še nezasedena.

Catherine Zeta-Jones bo medtem kmalu pričela predstavljati svoj novi film Rachel’s Holiday. V romantični drami igra žensko, ki se zaradi odvisnosti od prepovedanih substanc odpravi na zdravljenje v kliniko za odvajanje.

Žurnal – Queen jeseni z novim albumom

Po trinajstih letih bo angleška skupina Queen jeseni izdala nov studijski album.
Skupina Queen je razkrila nekaj podrobnosti o njihovem prvem studijskem albumu, ki so ga posneli po trinajstih letih. Album se bo imenoval The Cosmos Rocks, kot glavni vokal pa je pokojnega Freddieja Mercuryja zamenjal pevec Paul Rodgers.

Album je prvi, na katerem ne bo mogoče slišati Freddiejevega glasu, ki je leta 1991 umrl za aidsom. Na zadnjem albumu skupine iz leta 1995 z naslovom Made in Heaven je še nekaj pesmi, ki jih je pevec posnel pred smrtjo.

Nov album sta napisala kitarist Brian May in bobnar Roger Taylor. Pri promociji plošče pa basist John Deacon, ki je v devetdesetih letih svojo glasbeno kariero obesil na klin, ne bo sodeloval.

Skupina je potrdila tudi datume evropske turneje. Album bo naprodaj jeseni, natančneje prvega septembra.

Pozareport – Amy razgalila svoje anoreksično telo

Škandalozna britanska pevka Amy Winehouse se je odločila slikati gola, da bi mlada dekleta opozorila na nevarnost raka dojke. Kljub ljubosumnemu možu Blakeu Fielderju-Civilu, ki dneve preživlja za rešetkami in zahteva ločitev, je pozirala fotografinji Carolyn Djangoly za aprilsko naslovnico britanske ženske revije Easy Living.

24-letna zvezdnica se je popolnoma razgalila, le prsi si je zakrila z lepilnim trakom. S kitaro v rokah na fotografiji v črno-beli tehniki je Amy izpadla čisto cool. Medtem ko pevko skrbi zdravje mladih deklet, jo njeno lastno bolj manj zanima; neusmiljeno ga namreč uničuje z drogo in alkoholom. Njeno življenje je šlo po rehabilitaciji pred podelitvijo grammyjev spet strmo navzdol. Njeni prijatelji so izredno zaskrbljeni, ker se drogira morda celo bolj kot prej, zdaj pa ji težave dela še mož Blake, ki zahteva ločitev. “Zaskrbljen je, ker misli, da ga vara, skrbi ga tudi, ker vse redkeje prihaja na obiske. Pred nekaj dnevi ji je rekel, da mora priti k njemu, da se bosta pogovorila o ločitvi,” je povedal Blakeov prijatelj. Amy je moža sicer obiskala, toda ni znano, kaj sta se zmenila.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekHilary na naslovnici revije Lucky