RTV SLO – Skupino Coldplay navdihnila Frida Kahlo

Britanska zasedba Coldplay je razkrila naslov prihajajočega četrtega albuma. Za naslov so izbrali španske besede Viva la Vida (Živi življenje).
Album, ki je nastajal v Španiji, na njegov zvok pa naj bi vplivalo tudi koncertiranje skupine v Latinski Ameriki, naj bi izšel junija.

več>>  

Siol – Heather Mills utrpela splav

Heather Mills je imela splav, medtem ko je bila poročena z Paulom McCartneyjem.

Legenda Beatlesov, ki mora svoji bivši ženi izplačati 24,3 milijonov dolarjev zaradi ločitvene poravnave, je v ločitveni bitki na višjem sodišču razkril, da je Heather v prvem letu njunega zakona splavila. Paul, ki ima s Heather štiriletno hčerko Beatrice, je sodišču povedal: »Zaščito sva prenehala uporabljati na najino poročno noč. Preden sva spočela Beatrice, je imela Heather splav. Nihče od naju ni načrtoval otroka pred poroko.«

Paul je prav tako razkril, da je zelo staromoden in zato ni hotel živeti skupaj s Heather pred poroko, tako da sta skupaj zaživela šele leta 2002, čeprav sta se zaročila že leta 2001. Vztrajal je, da je, ko je z Heather izmenjal zaobljube mislil, da bo z njo preživel preostanek svojega življenja. Pevec, ki se je od bivše manekenke ločil leta 2006, je povedal: »Po najini poroki se je odnos med nama vidno spremenil. Jaz sem vedno bil in tudi ostal staromoden, kar se tiče poroke. Zato sva se tudi odločila za spodobno poroko. Mislil sem, da bo najina zveza trajala za vedno, kar je spremenilo vse. Heather sem celo vključil v svojo oporoko.«

Sodnik Bennett je določil, da Heather s 125 milijoni funtov zahteva preveliko vsoto denarja od svojega bivšega moža in hoče le živeti tako udobno kot je živela do sedaj. Povedal je: »Po kratkem zakonu s premožnim moškim ni pravično, da pričakuje, da bo živela na isti stopnji. Taka pričakovanja so povsem nerealna.«

Zurnal – Igrala naj bi v Magnumu

Pevka Mel B naj bi zaigrala v filmu o havajskem detektivu Magnumu, ki je gledalce navduševal v 80. letih.

Spajsika Mel B, ki si zelo želi postati igralka, naj bi dobila vlogo v filmski adaptaciji priljubljene nadaljevanke iz 80. let o havajskem zasebnem detektivu Magnumu. Dobro obveščeni vir je povedal: “Mel bo igrala detektivko z ostrim jezikom. Njen neizprosen značaj bo okrepil preostalo ekipo.”

V televizijski nadaljevanki je v glavni vlogi Thomasa Magnuma nastopil Tom Selleck, ki je se je kot detektiv po Havajih vozil v ferariju 308 GTS.

Čeprav drugi igralci še niso znani, se širijo govorice, da bo Magnuma zaigral Matthew McConaughey. Igralci Steve Zahn, Tyrese Gibson in William H. Macy pa naj bi zaigrali Ricka, T. C.-ja in Higginsa.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekEmma Watson na naslovnici revije Parade