RTV SLO – Thandie: S pogovorom v dolg zakon

Britanska igralka Thandie Newton je izdala recept za uspešen zakon. Svojega moža Oliverja Parkerja prisili v pogovor.
Igralka in režiser sta poročena deset let, ker sta popolnoma odprta drug do drugega, pravi Thandie.

več>> 

Dnevnik – Blake Civil-Fielder: Amy, prinesi mi malo heroina v zapor!

Kaže, da zaporniški režim ni pomagal, da bi se problematični Blake Civil-Fielder, sicer soprog ne dosti manj problematične pevke Amy Winehouse, odvadil nedovoljenih drog, piše hrvaški spletni portal Index.hr.

Blake Civil-Fielder je do svoje žene Amy zahteval, naj mu v zapor prinese heroin, ali pa naj na račun nekega preprodajalca nakaže denar. Vir blizu zakoncem naj bi po pisanju Indexa.hr izjavil, da bi Blake vse naredil za drogo in da mu ni mar, če uničuje Amyjino življenje in kariero.

Amy je sicer sodelovanje v sumljivih denarnih transakcijah zavrnila in denarja preprodajalcu ni nakazala, jo je pa policija preiskala, ko je svojega moža obiskala v zaporu, še piše Index.hr. Index.hr tudi navaja, da je Blake nekajkrat zaprosil za amnestijo, pa so mu prošnjo zaradi problematičnega obnašanja zavrnili.

Ekipa, ki Blakea odvaja, ve, da eden od najbolj osovraženih Britancev, tako piše Index.hr, v zaporu neprestano žica za drogo in da ne kaže nobenega interesa, da bi se znebil odvisnosti.

STA – Oblačila Britney Spears na spletni dražbi

Los Angeles – Na dražbi na svetovnem spletu bodo prodali šest kosov oblačil Britney Spears, ki jih je nosila v nanizanki Kako sem spoznal vajino mamo, v kateri je nastopila kot gostujoča zvezda.
Izkupiček od prodaje bo namenjen okoljevarstveni organizaciji Natural Resources Defense Council.

Teden dni trajajoča dražba se bo začela v ponedeljek, takoj potem, ko bo televizijska mreža CBS predvajala del, v katerem nastopa Spearsova. Težavna zvezdnica igra spogledljivo receptorko, ki ji je všeč glavni junak nanizanke. Med kosi oblačil, ki bodo naprodaj na dražbi, so tudi obleka z mornarskim vzorcem znamke Juicy Couture, rumena obleka znamke Nannette Lepore in jopica kremne barve z modrimi cvetovi iste blagovne znamke.

Pozareport – Katastrofe, kot je video Grenka kri, ne želim doživeti nikoli več!

Kraljica tračev Mirna Reynolds se je pred nedavnim odločila, da se bo posvetila bolj resni glasbi in festivalom tipa Slovenska popevka, zdaj pa se želi za nekatere, po njenem mnenju “destruktivne odločitve”, ki naj bi “skoraj usodno zaznamovale njeno kariero”, javno pokesati celo za nazaj. Najbolj ji gre na živce videopot Grenka kri, tretji spot v njeni solo karieri, ki se ji zdi naravnost grozljiv. Spot je rezultat dela z novo ekipo, s katero je Mirna začela sodelovati konec lanskega poletja, ki pa je zdaj že bivša. Menda so bili vsi šokirani nad Mirnino novo darkersko podobo, ki je daleč od nekoč prikupne plavolaske. Mirna Reynolds pa je očitno tudi sama sprevidela, da je bila ta njena poteza napačna. Mimogrede, glasbo za pesem Grenka kri je napisal Boštjan Groznik in Mirna je z njim čisto zadovoljna; po besedah Mirne Reynolds to velja tudi za režiserja spota Denisa Krambergerja.

“Vem, da smo vsi krvavi pod kožo in kdaj pa kdaj naredimo kakšno napako”, je ekskluzivno za naš portal povedala Mirna Reynolds, “toda v zadnjem obdobju sem se popolnoma izgubila in naredila kopico napak, ki jih zdaj globoko obžalujem. Ker pa se v vsaki slabi stvari vedno skriva tudi nekaj dobrega, sem se vsaj naučila pomembne lekcije, da moram razmišljati s svojo glavo in poslušati samo svoj notranji glas. Žal je bil potreben cel niz porazov, da sem si priznala, da sama sebe silim biti nekdo, ki v resnici nisem in da grem v smer, v katero sploh ne želim iti. Nisem imela dovolj moči, poguma in ljubezni do sebe, da bi si ostala zvesta. Potem pa sem v zadnjem trenutku končno spoznala, da je moje celo življenje in poslanstvo glasba, zato jo bom delala z vso predanostjo in iskrenostjo, ki jo premorem. Ne želim več, da me obkrožajo ljudje, ki ne čutijo skupaj z mano. Res je, za svojo šibkost sem kriva sama, a zdaj sem temu naredila konec! Stati za izdelkom, kjer se še sama sebi zdim grozljiva in bedna, je najbolj mučno dejanje. Zato katastrof, kot je na primer video Grenka kri, ne želim doživeti nikoli več!”
 


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhale zvezde?
Naslednji članekMečkanje na bencinski črpalki