rtvslo.si

Izpolnjena želja za Kirsten Dunst – Hollywoodska igralka Kirsten Dunst bo oblikovala svojo linijo za znamko Lutz + Patmos, ki je znana po oblačilih iz kašmirja. 25-letno zvezdnico njeni oboževalci poznajo po domiselnem in neobičajnem slogu. Igralka je svojo linijo želela oblikovati že kar precej časa, zdaj pa je dobila priložnost. celoten članek

 

pozareport.si

Vroče: vsestranska Rebeka Dremelj posnela nov videospot – Pevka Rebeka Dremelj je v torek na romantičnem dvorcu Bežanec, okoli štirideset kilometrov iz Zagreba, posnela videospot za pesem Vrag naj vzame. Njena ekipa se strinja, da je komad, s katerim se bo 2. februarja predstavila na drugem predizboru za Emo 2008, eden njenih najboljših, po koncu včerajšnjega snemanja pa so si bili enotni, da bo v terno zadela tudi s spotom.
Režijo je namreč prevzel eden najbolj iskanih hrvaških režiserjev Darko Drinovac, ki sodeluje z zvezdniki, kot so Danijela Martinovič, Ivana Banfič ter skupini Karma in Colonia. Zanimivo je, da se Drinovac menda sam odloča, s kom bo delal, zato je Rebeka še posebej ponosna, da je privolil v sodelovanje z njo. Preden je dokončno pristal, je poslušal večino Rebekinih pesmi in si ogledal njene dosedanje videospote, posebno navdušen pa je bil, ker zna naša zvezdnica tudi igrati.
Poleg Dremljeve, ki je še vedno precej slabe volje zaradi izgube videospota za pesem Petek trinajsti, v najnovejšem spotu nastopa mister hrvaškega turizma Antonio Marušič.
Pevko, oblečena je bila v precej izzivalno spodnje perilo, je na snemanju spremljal tudi njen fant Sandi. Tam pa je bila tudi naša ekipa, ki je dogajanje zabeležila na kamero, vendar si boste posnetke lahko ogledali šele po Emi, saj bi bila lahko Rebeka, če bi pesem predvajali prej, diskvalificirana.

dnevnik.si

Lenny Kravitz: Seksal nisem že tri leta in do poroke tudi ne bom! – Pop legenda Lenny Kravitz ne samo, da ni seksal že tri leta, tudi do nadaljnjega tega ne misli početi, dokler pač ne najde svoje prave ljubezni. Poleg dobre postave, mora ta imeti tudi pamet in smisel za humor.     „To je zaobljuba, ki sem si jo zadal sam sebi. Nič seksa do poroke. Žena mi bo morala ponuditi še nekaj več kot le lepo telo. Pomembni so tudi možgani in duh. To jih največkrat prestraši, vendar od zdaj naprej gledam na vse troje,“ je za revijo Maxim povedal 43-letni glasbenik.     Kravitz se je leta 1987 poročil z igralko iz serije The Cosby Show Liso Bonet, s katero ima tudi hčerko Zoe. Po ločitvi leta 1993 so ga vrgli v objem Madonne, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Kylie Minogue, Vanesse Paradise, Natalie Imbruglie in Adriane Lima.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Zabave na festivalu Sundance
Naslednji članekScarlett na dolžnosti