RTV SLO ��” Sting ima hudo vročo hčer Coco

Coco, hči britanskega pevca Stinga, je ob “supermodelih” Agyness Deyn in Lily Donaldson postala nova članica Burberryjeve ekipe.
17-letna lepotička je predstavljena na fotografijah za novo kolekcijo britanskega modnega podjetja, ob njej pa pozira Merlin Ferry, sin še enega priznanega britanskega izvajalca Bryana Ferryja.

več>>  

Dnevnik – Soproga pevke Corinne Bailey Rae našli mrtvega

Jasona Raeja, soproga pevke Corinne Bailey Rae, so našli mrtvega, piše hrvaški spletni portal Index.hr, najverjetnejši vzrok za njegovo smrt pa je predoziranje.

Jasonovo prijateljevanje z drogami je bilo sicer v javnosti splošno znano.
Jasona Raeja so našli mrtvega na njegovem domu v Leedsu. Policija je kmalu po odkritju trupla prijela 32-letnega moškega in ga obtožila preprodaje drog, piše Index.hr.

Rae je zaradi drog večkrat ogrozil kariero svoje žene. Slednja, kot piše Index.hr, izjave za medije še ni, je pa, kot naj bi pisalo v Daily Mailu, ki ga navaja Index.hr, popolnoma zlomljena. Corinne Bailey Rae je ena od redkih britanskih zvezdnic brez „packe“ v svoji biografiji. Nikoli ni bila tarča paparacev, čeprav je bila zelo uspešna. Tudi o njene, zasebnem življenju se ne ve veliko, še piše Index. hr. Veljala je za britansko Billie Holiday, njen prvi album pa je v Veliki Britaniji rušil rekorde prodaje, še piše spletni portal Index.hr.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekJessica Biel na naslovnici revije FHM