RTV SLO – Pretepaški Amy Winehouse grozi zapor

Kot kaže se Amy Winehouse le ni uspelo rešiti iz pekla mamil. Pevka naj bi po divji, drog polni noči “obračunala” z dvema moškima.

Amy grozi aretacija, ker naj bi moškemu, ki ji je pred nekim londonskim nočnim klubom poklical taksi, dala čelni udarec.

več>>  

Dnevnik – Ali izgleda zadnjica Kim Kardashian kot „sveži sir v plastični vreči“?

Paris Hilton je v neki radijski oddaji izjavila, da ne želi imeti zadnjice kot Kim Kardashian, ker ta izgleda kot „sveži sir v plastični vreči“, piše na spletni strani hrvaškega Indexa.hr

Paris se je kasneje za svoje besede opravičila, Kim pa je opravičilo sprejela. Gledalci Kiminega resničnostnega šova “Keeping Up With the Kardashians” zdaj bolj vneto razpravljajo o tem, kako se Kim redi, kot o vsebini oddaje.

Splošno mnenje je, da je Kim res „postala gora sala, ki se še naprej oblači v preozke oblekice“. Kim je sicer rekla, da sta s Paris prijateljici od otroštva in da ji je „ljubo, ker jo je Paris poklicala in se ji opravičila“.
27-letna Kim se je proslavila s hišnim porničem, ki ga je posnela z novim fantom Whitney Houston. Ko je pornič prišel na internet, so Kim razglasili za dekle z najlepšo zadnjico na svetu. Najprej je objavo filma poskušala preprečiti, potem pa si je premislila, saj so ji za to, da film ostane na spletnih portalih, plačali kar pet milijonov dolarjev.

Je stilistka, manekenka in zvezda resničnostnega šova, ki govori o njeni družini. Njen oče je odvetnik Robert Kardashian, ki je branil O. J. Simpsona.

Dnevnik – J.Lo je prišla do svojega prvega resničnostnega televizijskega šova

Jennifer Lopez se je odločila, da bo z javnostjo delila velik del svojega življenja, potem ko je pristala na snemanje televizijskega šova, v katerem ji bodo za petami sledile kamere in spremljale njeno „žongliranje“ med pevsko in filmsko kariero in materinstvom.

Ženi Marca Anthonyja in novopečeni mami dvojčkov bodo kamere sledile, medtem ko bo zvezdnica promovirala svojo novo dišavo. Jennifer pa ne bo v šovu samo nastopila, bo tudi njegova izvršna producentka.
„Veselim se, da bomo to razburljivo potovanje delili s publiko. Jennifer je neverjetno strastna, ko je govora o življenju in bo gledalcem nedvomno dober vzor,“ je dogodek komentirala Angela Shapiro-Mathes, predsednica ameriške kabelske mreže TLC, s katero je J.Lo podpisala dogovor.

Siol ��” Je našla ljubezen?

Kot kaže, se je letošnja pomlad poigrala tudi s Sabino Remar, ki je še pred tedni potožila, da so jo moški razočarali.
Planetovi objektivi so jo ujeli v nežnem objemu dolgoletnega prijatelja Iztoka Hodnika, prav tako priznanega manekena.

Iztoka smo pred dnevi opazili, ko se je z motorjem znamke Harley Davidson ponosno pripeljal pred wellness center Harmonija. Kmalu za njim je prišla tudi temnolasa lepotica. Da se med njima razvija več kot le prijateljstvo, dokazuje tudi objavljena fotografija. Ali se bo iz tega razvila prava ljubezen, bo pokazal čas.

Žurnal – Julia Roberts brez dezodoranta

Igralka svetovnega formata Julia Roberts je priznala, da ne uporablja higienskih izdelkov za pod pazduho in da se še vedno zanaša na staro in klasično metodo: milo in vodo.
V pogovorni oddaji z Oprah Winfrey je priznala: “V bistvu ne uporabljam dezodoranta. Sicer to nerada povem pred ljudmi, vendar mi ta izdelek pač ni všeč.”

Julia Roberts, 40, je leta 1999 povzročila škandal, potem ko se je na premieri komedije Notting Hill obrnila tako, da se je videla njena poraščenost pod pazduho.

Mati treh otrok, ki pravi, da se vedno raje oprha, kot osveži z dezodorantom, je dejala, da se je javnost odzvala tako burno in nerazumljivo, kot da bi imela pod pazduho činčilo.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekJennifer Garner na naslovnici revije Self