RTV SLO/STA – Koncerta Tokio Hotela (za zdaj) ne bo

Ker mora pevec skupine Tokio Hotel, Bill Kaulitz, na operacijo grla, je odpovedana celotna evropska turneja skupine, tudi koncert v Ljubljani.
David Jost, producent in menedžer nemške skupine, je sporočil, da se 18-letni pevec od začetka prejšnjega tedna zdravi zaradi vnetja glasilk.

več>>  

Žurnal – Erik Ferfolja ima slabe dni

Primorski pevec Erik Ferfolja ima te dni veliko dela, žal pa mu ne gre vse po načrtu. Najprej ni bil sprejet na Emo, nato pa je še hudo zbolel.

Primorski pevec Erik Ferfolja ima te dni veliko dela, žal pa mu ne gre vse po načrtu. Potem ko se je na letošnjo Emo prijavil s skladbo Somehow (What is Tomorrow?) in na koncu ni bil sprejet med dvajset finalistov, se je odločil, da predela aranžma in pesem prevede v slovenščino. “To je nova verzija moje skladbe, ki ima tako kot vse moje dosedanje pesmi posebno sporočilo. V njej se sprašujem, kako lahko ljudje načrtujemo prihodnost, če se še v sedanjosti včasih ne moremo znajti in je ne obvladamo,” je povedal Erik in dodal, da še vedno išče primeren naslov za skladbo, ki je začasno naslovljena s Kaj pa prihodnost?.

Pesem, ki ima tudi zanimiv solovložek latinozvokov španskih kitar, je pevec premierno predstavil v grosupeljskem kraljestvu zabave, kjer pa ni šlo vse po načrtih. Na dan premiernega nastopa je namreč hudo zbolel in nastopil z visoko vročino. “Tako je delo glasbenika. Tudi če si čisto na koncu z močmi, se moraš potruditi in svoj nastop izpeljati profesionalno,” je za konec še povedal postavni Ferfolja, ki ima zadnje čase veliko dela tudi kot maneken.

Siol – Pete Wentz s kolekcijo ženskih oblačil

Glasbeni zvezdnik Pete Wentz je oblikoval svojo kolekcijo ženskih športnih oblačil.

Pevec skupine The Fall Out Boy, Pete Wentz, je v okviru svoje modne znamke Clandestine Industries oblikoval linijo ženskih oblačil, ki bo na voljo ekskluzivno v ameriških veleblagovnicah Nordstrom. Spremljevalec Ashlee Simpson pa priznava, da kljub temu, da je kolekcija namenjena ženskam, tudi sam rad obleče kakšno od kreacij: »Oblačila bodo resda razstavljena na oddelku za mlajšo žensko populacijo, dejansko pa oblikujem kreacije tako, da so primerne tudi za močnejši spol.« Wentz še dodaja: »Res je, da so nekatera oblačila namenjena izključno dekletom ��” zagotovo me ne boste videli v obleki ali čem podobnem, rad pa oblečem univerzalne kavbojke.«

Pozareport – Alma v spodnjem perilu Yamamay!

Razvpita starleta in podjetnica Alma Brdžanović pripravlja še en svoj veliki šov. Jutri zvečer bo na kopališču Ježica, v dvorani Laguna, vodila ekskluzivno modno revijo spodnjega perila italijanske blagovne znamke Yamamay. Kot manekenke bodo nastopila dekleta iz Alma Agency, ki želi konkurirati tudi največjim slovenskim agencijam za manekenke, fotomodel in hostese. Med večjimi sponzorji Almine modne revije najdemo tudi kozmetično znamko Avon, pijačo Martini in banko SKB.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekBikini: Ashlee Simpson