RTV SLO – Angie in Brad na nasprotnih bregovih?

Angelina Jolie in Brad Pitt sta v daljnem sorodu z obema predsedniškima kandidatoma; Angie s Hilary, Brad pa z Obamo.

Slavni par Angelina Jolie in Brad Pitt bi se pri glasovanju za demokratska predsedniška kandidata lahko znašla na nasprotnih bregovih, saj so v javnost prišli podatki, da je Brad daljni bratranec temnopoltega kandidata Baracka Obame, Angelina Jolie pa je poleg Madonne, Celine Dion in Alanis Morissette v sorodu s kandidatko Hillary Clinton.

več>> 

RTV SLO – Billysi z novim singlom

Glasbena skupina Billysi po odličnem sprejetju skladbe Hello Hello in ob izidu zadnjega albuma Magia uspešno nadaljuje svojo glasbeno pot.
Svojim oboževalcem in poslušalcem že predstavlja drugi singel z naslovom Preberi me, ki ga bo v kratkem pospremil tudi zanimiv videospot.

več>>  

Dnevnik – Kate Moss se bo poročila, vendar srečni izbranec ni Pete Doherty

Kot navaja britanski tabloid The Sun, se bo supermanekenka Kate Moss kmalu poročila. Vendar njen izbranec ni Pete Doherty, ampak kitarist skupine The Kills Jamie Hince.

Ko sta novopečena zaljubljenca odhajala iz amsterdamske kavarnice, je Kate privolila na poziranje z oboževalci. Med podeljevanjem podpisov in fotografiranjem je vzkliknila: „Poročila se bom!“. Na vprašanje kdaj, pa je odgovorila: „Kmalu!“

Novičko o poroki je potrdil tudi nek modni novinar, s katerim se je Mossova sestala v nekem drugem lokalu v omenjenem nizozemskem mestu in mu priznala veseli dogodek.
Ljubezenski odnos rockerja Hincea in Kate se je začel lani, potem ko je Kate prekinila burno vezo s kontroverznim pevcem Petom Dohertyjem.

Siol – Jaredova nočna mora

Igralec Jared Leto si je obljubil, da se nikoli več ne bo zredil zaradi vloge v filmu, potem ko se je za vlogo morilca Johna Lennona zredil za 27,2 kilograma in na koncu pristal na vozičku.
Kot je dejal, še vedno trpi za stranskimi učinki prisilnega hranjenja in nažiranja za vlogo Marka Chapmana, zato se boji, da mu ne bo nikoli uspelo shujšati na težo, ki jo je imel pred tem.

»Tega ne bi več ponovil, saj imam zdaj preveč težav, predvsem s stopali. Proti koncu snemanja so se namreč pojavile neznosne bolečine v stopalih. Bilo je tako hudo, da sem pristal na invalidskem vozičku. Moje telo je doživelo šok, ker sem v tako kratkem času pridobil toliko kilogramov,« je dejal Jared.
»Potreboval sem skoraj leto dni, da sem toliko hujšal, da lahko rečem, da je moja teža v mejah primernega. Ne vem, če se bom kdaj vrnil v telesno formo, ki sem jo imel pred tem,« je še dodal.

Hkrati pa Jared poudarja, da je to enostavno moral narediti, saj se je le tako lahko zares vživel v vlogo Chapmana, ki je leta 1980 pred stanovanjem v New Yorku ustrelil Johna Lennona.

Prejšnji članekVROČE: Tudi Robin se ločuje
Naslednji članekAna Ivanović v reviji FHM