rtvslo.si

Josh + Kirsten = sveža ljubezen – Pa smo dobili še en hollywoodski parček: na filmskem festivalu Sundance sta se "kot nora" poljubljala Josh Hartnett in Kirsten Dunst. Igralska zvezdnika sta v Park Cityju obiskala nastop skupine Camp Freddy in osupnila "navadne smrtnike", ko sta se ves čas povsem brez sramu objemala, hihitala in se poljubljala. "Bila sta kot dva zaljubljena najstnika," je dejal neimenovani vir reviji People. Josh se lahko pohvali s tem, da je osvojil že cel šopek lepotic, med drugim je bil v zvezi z Rihanno in Scarlett Johansson, Kirsten pa je lani končala romanco z rockerjem Johnnyjem Borrellom iz zasedbe Razorlight.

Barack osvojil srce zapeljive Scarlett – "Zaročena sem … Moje srce pripada Baracku Obami." Kaj pomeni ta "izpoved" Scarlett Johanssonč Ali lepotica to resnično mislič Že res, da je plavolasa igralka v začetku meseca pred volitvami v Iowi podprla demokratskega predsedniškega kandidata Obamo, a s tem odgovorom ga je le "izrabila", ko je morala znova odgovarjati na vprašanje, ali ji je fant, igralski kolega Ryan Reynolds, že nataknil zaročni prstan. 23-letnica pa je v intervjuju govorila predvsem o nedavnem obisku Kuvajta, kjer je obiskala okoli 3.500 ameriških vojakov in vojakinj, ki so nastanjeni v oporiščih v Perzijskem zalivu. "Vsi, ki sem ji imela priložnost spoznati, so bili neverjetno prijazni, vljudni, naravni in dobrosrčni," Scarlett kar ni mogla prehvaliti ljudi v uniformah. "Tako zelo zelo so bili sladki, resnično so me presenetili."
več>>

Gwyneth zaradi incidenta iz ZDA – Oskarjevka Gwyneth Paltrow ne bo več obiskala svoje domovine ZDA, dokler to ne bo "absolutno nujno". V Los Angelesu rojeno igralko je pretresel pretep paparaca z njenim možem Chrisom Martinom, potem ko sta z možem odhajala iz bolnišnice v New Yorku. Tam so Gwyneth oskrbeli zaradi težav z želodcem. Igralkin prijatelj je dejal, da Gwyneth ne bo stopila na ameriška tla, razen če bo nujno morala zaradi službenih obveznosti. Incident je ujela tudi kamera. Martin je fotografa vrgel na tla in mu vzel fotoaparat, Gwyneth pa je kričala: "Ali si zmešanč Jaz nisem Britney Spears!"
več>>

dnevnik.si

Stallone priznal uporabo rastnega hormona za vlogo v Rambo 4 – Hollywoodski igralec Sylvester Stallone je priznal uporabo rastnega hormona za povečanje mišične mase v filmu Rambo 4, menil pa je tudi, da "uporaba ni nič posebnega. Vsi, ki rastni hormon enačijo s steroidi, so zelo neobveščeni," je pojasnil enainšestdesetletni igralec Sylvester Stallone, ki je nedavno režiral in napisal scenarij za četrti del dogodivščin Johna Ramba, vietnamskega vojnega veterana, v katerem Rambo rešuje krščanske misionarje na Tajskem.     Rastni hormon je nedavno sprožil veliko vprašanj, saj ga dopinški testi ne morejo zaslediti, največje težave pa je raba rasnega hormona povzročila v ameriški basebalski ligi.  "Uporaba testosterona je zame zelo pomembna, saj se z njim počutim dobro navkljub moji starosti," je še nadaljeval Stallone, "in vsi nad štiridesetim letom starosti bi ga morali jemati tako kot jaz. Zapomnite si, čez deset let ga bodo prodajali v lekarnah brez recepta," je še napovedal igralec Stallone.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMary Kate in Ashley v Teen Vogue
Naslednji članekSienna v Londonu