RTV SLO – John ubral prave strune pri Jen?

Je pevcu romantičnih komadov Johnu Mayerju podlegla še ena hollywoodska “težkokategornica”? Nekdanjega fanta Cameron Diaz so namreč opazili na kosilu z Jennifer Aniston.

39-letna Jennifer se je z devet let mlajšim glasbenikom dobila na intimnem kosilu v neki restavraciji v Miamiju, ki so jo v petek popoldne odprli posebej za zvezdniški par.

več>>  

Siol – Se bosta Janez in Urška vzela 10. maja?

Urška Bačovnik naj bi zaročni prstan, ki ji ga je poklonil Janez Janša, kmalu zamenjala za poročnega

POP TV je slovenski javnosti razkril nepreverjeno novico o tem, da naj bi naš premier in njegova izbranka usodni “da” dahnila 10. maja na Gradu Štanjel.
Za enkrat so to bolj ugibanja kot preverjene informacije, saj niti vodja za stike z javnostmi predsednika vlade niti vodja protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti nista potrdila novice. “To je njuna zasebna stvar,” sta še povedala.

Siol – Guy Ritchie nasprotuje bogatašem v Londonu

Britanski režiser Guy Ritchie, soprog ameriške zvezdnice Madonne, meni, da bogati tujci dvigujejo cene nepremičnin v Londonu in tako domačinom onemogočajo nakup bivanjskih prostorov.

Za hišo v središču Londona je tako treba odšteti že skoraj 10 milijonov funtov (12,5 milijona evrov), je za britansko revijo Empire povedal 39-letni filmski producent in režiser ter dodal, da si zato domačini nepremičnin sploh ne morejo več privoščiti.

Po njegovih besedah predvsem ruski milijonarji ogromno denarja vlagajo v nepremičnine. “Če si zares želijo kupiti določeno hišo, so zanjo pripravljeni ponuditi tudi dvojno ceno,” je bil kritičen Ritchie.
Britanski mediji pa so za primerjavo vzeli Madonno, ki je Američanka in ima v Londonu v lasti šest hiš v vrednosti več kot 20 milijonov funtov (25 milijonov evrov), poleg tega pa še posestvo v grofiji Wiltshire, katerega vrednost ocenjujejo na 9 milijonov funtov (11,2 milijona evra).

Ritchie živi z Madonno in s tremi otroki v hiši, ki je vredna 8,7 milijona evrov v elitnem predelu Marylebone v središču Londona. Slavna pevka ima sicer še hišo na Beverly Hillsu v Kaliforniji ter stanovanje v New Yorku.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekCharisma v reviji Men’s Edge