dnevnik.si: Johnny Depp ima dovolj hitrih avtomobilov in bučnih zabav, rad bi se umiril – Leta so, tako kaže, ujela tudi hollywoodskega igralca Johnnyja Deppa, ki se je odločil upočasniti življenjski ritem. Hitri avtomobili in bučne zabave ga ne zanimajo več, želi si udobje in mirno življenje. Rajši se bo posvetil svoji srčni izbranki Vanessi Paradis in njunima otrokoma.     »Nikoli nisem bil tako miren kot sem zdaj. Tukaj (v Franciji) se res počutim kot doma. Los Angeles je bil moj dom od zgodnjih osemdesetih, toda to se mi je že takrat zdelo kot nekaj, kar bo hitro minilo. A sedaj ni tako. Več let sem živel na robu, zato je že čas, da končno začnem živeti mirno in srečno,« so besede, s katerimi je 45-letni zvezdnik napovedal spremembo v svojem življenju.
    Takšen premik zahteva tudi drugačen vozni park. »Od nekdaj sem imel rad hitrost, toda zdaj mi je všeč udobje. Vsi gremo skozi fazo, ko hočemo hitre avtomobile in motorje. Kdo ne bi hotel voziti maseratijač No, tudi jaz se rad vozim s stilom in z nekaj zgodovinskimi dodatki priti na želeni kraj ter pri tem še uživati,« je pojasnil Depp.

dnevnik.si: Ameriški televiziji McCannovima za ekskluziven intervju nudita vrtoglave zneske – Starša izginule deklice Madeleine McCann naj bi se znašla v središču »medijske vojne« dveh nasprotujočih si ameriških pogovornih oddaj, ki jima menda za ekskluziven intervju nudita vrtoglave vsote. Kate in Gerry McCann »snubita« producent priljubljene oddaje Oprah Show in televizijska mreža ABC, a par govorice zanika. Ponudniki so informacijo potrdili, niso pa govorili o višini plačila »honorarja«, ki naj bi bilo po neuradnih informacijah milijon britanskih funtov. Te trditve je zanikal uradni predstavnik družine McCann Clarence Mitchell, ki je tudi poudaril, da niti Kate niti Gerry ne bosta dajala interjujev, dokler ju ima portugalska policija za glavna osumljenca v primeru izginotja njune hčere. McCannova še razmišljata, ali bosta pustila snemanje filma o domnevni ugrabitvi Madeleine, za katero je avgusta lani na Portugalskem izginila vsaka sled.

siol.net: Petelinji zajtrk najbolj gledan slovenski film vseh časov – S tem je po uradnih podatkih Naberšnikov prvenec postal najbolj gledan slovenski film vseh časov. Naberšnik, tudi scenarist filma, je izjavil: "Uspeh filma Petelinji zajtrk je delo celotne ekipe, ki je pri projektu sodelovala. Rad bi vsem čestital in vesel sem, da sem lahko delal s tako dobro ekipo. Pokazalo se je, da je bil celoten projekt profesionalno in dobro voden, zato tudi uspeh ni izostal." Producent Franci Zajc iz Arsmedie, ki bo 6. februarja dobil novo zlato rolo, pa je, kot je v imenu agencije Odmev sporočil Jože Biščak, dejal, da je "splet srečnih okoliščin nanesel, da se je za ta projekt zbrala tako dobra ekipa, ki je ves čas trdno verjela, da bo film uspešnica." Izraz "petelinji zajtrk" je ljudsko poimenovanje jutranjega ljubljenja. Uporablja ga tudi druščina avtomehanika Gajaša, ki je tudi glavni junak Lainščkovega romana. Dogajanje je umeščeno v avtomehanično delavnico, kjer junaki sanjarijo o ljubezni, avtomobilih in prijateljstvu. Eden od objektov poželenja v knjigi je hrvaška pop zvezdnica Severina, v kateri vsi "mali junaki" vidijo ideal ženske lepote. V glavnih vlogah nastopajo Primož Bezjak, Vlado Novak, Pia Zemljič, Dario Varga, Janez Škof, Davor Janjič, v epizodni vlogi pa Severina, ki igra samo sebe. Glasbo za film je napisal Saša Lošič.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPatrick Dempsey
Naslednji članekSprehod v parku