RTV SLO – Reese – smetarka, da ji ni enake

Tole pa je slišati čudno: Reese Witherspoon je obsedena s smetmi! “Ponoči se pogosto splazim ven in brskam po smetnjakih sosedov.”
Ameriško igralko ob živce spravlja tudi, ko so smetnjaki prepolni.
več>>

Dnevnik – Amy Winehouse ponovno v peklu drog, rehabilitacija ni uspela

Problematična pevka Amy Winehouse, ki je prejšnji mesec odšla na zdravljenje odvisnosti od heroina, cracka, marihuane in še česa, se je vrnila na stara pota. Izjavila je, da jo je rehabilitacija spremenila v zombija in da „ne more več“.
Amyjin soprog Blake Fielder-Civil je v zaporu, kjer se zadeva z vsem, kar mu pride pod roke, da bi laže preživel „čustveno krizo“. Kot so za medije povedali prijatelji divjega para, je „prijatelj“ Amy drogo prinesel že prvo noč, ki jo je slednja preživela v bolnišnici, in jo je z njo oskrboval tudi vse dni, ko se je odvajala. Amy je bila „čista“ nekaj manj kot deset dni, ker je upala, da bo dobila vizo za ZDA zaradi podelitve grammyjev.

Eden od njenih prijateljev je medijem tudi opisal, kako je Amy, ki je z druščino sedela za mizo, nenadoma izvlekla vžigalnik in si začela žgati roke ter pri tem kričala, da se počuti kot zombi: „Ljudje mi nekaj govorijo, pa jih sploh ne slišim. Zdi se mi, da je cel svet mrtev. Barve so mrtve, ljubezni ne občutim. Ne vem več, kdo sem, in počutim se popolnoma otrplo.“

STA – Izid razvpite ločitve McCartney-Mills bo znan 17. marca

Britanski sodnik naj bi finančne pogoje ločitve Paula McCartneyja in Heather Mills določil 17. marca.
S sodišča so sporočili, da bo Hugh Bennett svojo sodbo paru izrekel na zasebnem zaslišanju, nato pa se bo na podlagi posveta z odvetniki obeh strani odločil, ali bo z razsodbo seznanil javnost.

V Veliki Britaniji ločitvena zaslišanja praviloma potekajo za zaprtimi vrati, vendar je v trenutno najbolj razvpitem primeru zvezdniške ločitve skrivnostnost le še vzpodbudila ugibanja o možnem znesku ločitvene poravnave.
Millsova in McCartney sta se ločila leta 2006 po štirih letih zakona. Februarja letos sta na sodišču preživela šest dni, vendar se nikakor nista mogla dogovoriti, kakšen delež bogastva nekdanjega člana skupine The Beatles, ki ga ocenjujejo na 825 milijonov funtov (1,1 milijarde evrov), naj bi dobila Millsova.

Mediji so poročali, da naj bi McCartney nekdanji ženi ponudil okoli 25 milijonov funtov (34 milijonov evrov), vendar naj bi Millsova zahtevala vsaj dvojno vsoto.

Požareport.si – Saša Lendero pod svoje okrilje vzela tudi Skaterje

Podjetje Lendero&Co., ena od solastnic je tudi Saša Lendero, pod svoje okrilje že nekaj časa pridno zbira slovenske glasbenike (skrbijo med drugim tudi za Manco Špik, Sanjo Grohar in skupino 4Play), prejšnji teden pa se jim je pridružila tudi skupina Skater. K Lendero&Co so prestopili iz menedžerske agencije I.O.P., ki jo v Mariboru vodi Boštjan Lesjak. Skaterji upajo, da bodo s pomočjo nove menedžerske agencije uspeli pokazati, da zmorejo precej več kot navduševati izključno štajersko publiko. Bomo videli, ali jim bo tudi uspelo.
Po nedavni tragični smrti Rajka Gregla, direktorja podjetja Lendero&Co., je vodenje firme prevzela njegova žena Sabina Gregl.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekNapisali bosta knjigo