rtvslo.si: Victoria Beckham odvrgla oblačila – Victoria Beckham je v oglaševalski kampanji Marca Jacobsa odvrgla vsa oblačila, da opozori na nevarnost sončenja. Victorijino golo telo je odtisnjeno na majici, kjer napis opozarja, da naj ljudje zaščitijo svojo kožo, saj je pretirano sončenje velikokrat vzrok za nastanek kožnega raka.
Victoria je dejala, da od takrat, ko je prišla v Ameriko, več Časa posveča razmišljanju o škodljivosti sončnih žarkov, saj je v Los Angelesu več sonca, kot ga je bilo v Veliki Britaniji.

dnevnik.si: Britney Spears bo s sinovoma lahko ponovno kontaktirala, a le preko telefona –  Za vse bolj zmedeno zvezdnico Britney Spears je v ponedeljek morda posvetil žarek upanja. Losangeleški sodnik ji je namreč odobril ponovni stik s sinovi. Vendar samo preko telefona. Britney Spears je dobila dovoljenje, da se s svojima sinovoma Jaydenom Jamesonom in Seanom Prestonom pogovarja po telefonu. Ponovni kontakt ji je odobril sodnik Scott Gordon.  Kot smo že poročali, je pevki isto sodišče na začetku meseca prepovedalo stike z otroci, potem ko je zvezdnica doživela živčni zlom in so jo od doma odpeljali z rešilcem in ker se ni redno pojavljala na sodišču.   „Vse ostale odločitve so nespremenjene,“ je dodal sodnik Gordon in tako pevko spomnil, da otrok še ne more videti v živo.

siol.net: Ljubosumna Mel B – Mel B se boji, da bi njen mož Stephen Belafonte nekega dne pobegnil z drugo. Pevka skupine Spice Girls naj bi namreč postala neverjetno ljubosumna vsakič, ko je filmski producent v družbi drugih deklet, in ga ima zato nenehno na očeh, ko gresta skupaj ven. Vir je za revijo Closer povedal: »Mel B je zelo ljubosumna. Skrbi jo, da bi Stephen pobegil z drugo žensko, zato ga skrbno nadzoruje.« Kljub Melini negotovosti pa par aprila načrtuje njuno drugo poroko, po tem ko sta lani junija razburila družini s svojo hitro poroko. Vir je dodal: »Tokrat bo poroka velika in zvezdniška. Mel hoče, da se je udeležijo vsi člani njene in Stephenove družine, da bi se jima odkupila za prejšnjo poroko, na kateri niso bili prisotni.« Melino prejšnje razmerje s hollywoodskim zvezdnikom Eddiem Murphyjem se je končalo decembra 2006, ko je bila v petem mesecu nosečnosti z njegovim otrokom. Kmalu po ločitvi je Eddie razkril, da se videva s filmsko producentko Tracey Edmonds. Mel ima sedaj 8-letno hčerko, Phoenix Chi, iz njenega prvega zakona z nizozemskim plesalcem Jimmyjem Gulzarjem in 9-mesečno hčerko Angel Iris z Eddiem Murphyjem.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLepa Diana Kruger
Naslednji članekFOTO: Kje so se zabavale zvezde tokrat?