RTV SLO – Eva Mendes spet skrbi sama zase

Igralka Eva Mendes se je po nekajtedenskem zdravljenju na kliniki za odvajanje vrnila domov in zdaj, kot pravi, “uživa v krogu družine”.

“Sonce spet sije. Zdaj je pravi čas zame,” je lepotica povedala reviji People ob obisku modne revije Fresh Cosmetics v Hollywoodu.

več>>

Dnevnik – Slavni humorist Jerry Seinfeld je na cesti razbil svojo kripo

Slavni komik se je med vožnjo s svojim fiatom letnik 1967 prevrnil in zgrmel s ceste, razlog nesreče, v katerem Jerry ni bil poškodovan, pa naj bi bile slabe zavore.

Po podatkih policije je imel Jerry Seinfeld srečo v nesreči, saj se je njegov avtomobil ustavil tik pred avtocesto, “gospod Seinfeld pa se je tako izognil hujšemu izidu,” je menil policist Todd Sarris, ki je prvi prišel na kraj nesreče.
Seinfeld je vozil trezen, po prvih podatkih pa naj bi bil za nesrečo kriv njegov star in nevzdrževan avtomobil, ki so mu odpovedale zavore. “Jerry Seinfeld v nesreči ni utrpel hujših poškodb,” je še dodal Sarris.

Seinfeld je navdušen zbiratelj starih avtomobilov, v svoji zbirki pa je najbolj ponosen na avtomobil Porsche Spyder, letnik 1955.

Siol – Britney bo družica

Jamie Lynn Spears je svojo sestro Britney prosila, če bi bila njena družica, ko se poroči.

16-letna igralka serije Zoey 101, ki pričakuje svojega prvega otroka z zaročencem Caseyem Aldridgom, se namerava poročiti na posestvu Serenity v Kentwoodu, ki je last njene sestre. Vir je povedal: »Jamie Lynn namerava imeti otroka na tem posestvu in kmalu zatem se bo tam še poročila. Hoče, da je Britney njena glavna družica in da ureja vse potrebno, a najprej si želi v miru roditi in nato še izgubiti odvečne nosečniške kilograme, da bo lahko na svoj poseben dan nosila sanjsko obleko.«

Jamie Lynn Spears, ki bo 4. aprila dopolnila 17 let, mora še potrditi njeno zaroko s Caseyem, a so jo že opazili nakupovati z velikim diamantnim prstanom na njeni roki. Vir je za ameriško revijo OK! Dodal: »Jamie Lynn in Casey sta si zelo predana in se že veselita, da bosta lahko kar najboljša starša ter kasneje tudi predana zakonca.«

Siol ��” George Clooney se boji plešavosti

George Clooney se boji, da bo postal plešast. Najbolj ga skrbi, da se bo njegova uspešna hollywoodska kariera končala, ko se bodo njegovi lasje začeli redčiti.
46-letni igralec je za revijo Eve povedal: »Moja kariera bo enkrat propadla. To se zgodi vsem. Tako da bom užival, dokler še lahko. Imam dobre lase za televizijo in to moram izkoristiti, preden mi popolnoma izpadejo.«

Clooney pa ni prvi moški zvezdnik, ki je širši javnosti priznal, da ima probleme z lasmi. David Beckham je namreč pred kratkim povedal, da je bil ves iz sebe, ko je na glavi našel kar nekaj sivih las in razkril, da mu je pri sprijaznitvi pomagal videz Georga Clooneya, ki je kljub svojim sivim lasem še vedno seksi. 32-letni nogometaš je povedal: »Na moji glavi sem opazil nekaj sivih las, a dokler bo srebrno siva kot pri Georgeu Clooneyu v tem ne vidim velikega problema. George je eden najbolj postavnih moških na svetu.«

Medtem pa je George, ki se videva z natakarico Sarah Larson, povedal, da se je naučil živeti s pastmi, ki jih predstavlja slava. Povedal je: »Sem javna oseba in če grem iz bordela z roko v roki s prostitutko, si zaslužim kritiko drugih.«

Žurnal – Oprah psički namenila posebno oddajo

Oprah Winfrey bo eno od epizod svojega pogovornega šova posvetila svoji pokojni psički.

Kraljica pogovornih šovov Oprah Winfrey je čisto na tleh. Prejšnji mesec ji je zaradi okvare ledvic umrla psička, koker španjelka Sophie. V petek bo tako na sporedu posebna epizoda njenega pogovornega šova, v kateri bodo razkrivali nasilje nad živalmi. Posebna dopisnica Lisa Ling je nasilje označila za strašno in tesnobno.

Ljubiteljica psov Oprah, ki ima še tri druge najzvestejše prijatelje, je povedala, da ji je Sophie podarila trinajst let brezpogojne ljubezni. “Bila je resnična ljubezen mojega življenja.”

Dodala je še, da bi po ogledu Lisinega prispevka takoj posvojila nekaj psov iz zavetišč. “Zdaj, po tej oddaji, sem čisto druga oseba. Nikoli ne bi posvojila živali, če ne bi bila iz zatočišča za izgubljene živali.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Naomi aretirana!
Naslednji članekKate Bosworth na naslovnici revije Marie Claire