rtvslo.si: Paris Hilton zdaj z dekletič – "Neprestano sta viseli druga na drugi in se mečkali," je neki vir komentiral druženje Paris Hilton in igralke Elishe Cuthbert. Očividec je za ameriški tabloid Usmagazine.com povedal, da sta 26-letna Hiltonova in leto dni mlajša Cuthbert prišli v newyorški klub vsaka posebej, nato pa se prepustili zabavi in prizorišče zapustili skupaj. Predstavnik Elishe je natolcevanja o več kot prijateljski zvezi njegove varovanke in kontroverzne Paris ostro zanikal.več>>

dnevnik.si: Bruce Willis se je zaljubil v bivše dekle Flavija Briatoreja  –  52-letni hollywoodski zvezdnik Bruce Willis se je končno zaljubil. Njegovi prijatelji so povedali, da tako rekoč žari od veselje v družbi Emme Heming, bivše partnerice Flavija Briatoreja.   Med Brucem in Emmo je kar 23 let razlike, vendar očeta treh najstniških hčera, ki so se mu rodile v zakonu z igralko Demi Moore, niti malo ne moti, da je njegova nova ljubezen stara le 29 let.    Po Bruceovi torkovi premieri filma What Just Happenedč sta se golobčka, v družbi Roberta De Nire, odpravila na večerjo v restavracijo Zoom Roberta Redforda. „Bila sta zelo srečna in zelo sproščena. Celo noč sta se pogovarjala in smejala,“ je povedal gost restavracije.

zurnal24.si: Ethan bo zibal – Igralčeva tiskovna predstavnica Mara Buxbaum je novico že potrdila. "Oba sta presrečna," je dejala Buxbaumova. Kdaj naj bi otrok privekal na svet, še ni znano. Igralec je v intervjuju decembra 2006 dejal, da sta Maya, 9, in Levon, 5, njegovo "največje veselje". "če mi ta vloga ne uspe, bo to moj največji neuspeh,"  je Hawke opisal svojo vlogo očeta. Skrbništvo nad hčerko in sinom si deli z Umo Thurman, nekdanjo ženo, s katero sta ohranila dobre odnose.

pozareport.si: Heath Ledger snifal kokainč –  V ameriških televizijskih oddajah The Insider in Entertainment Tonight so prikazali del šokantnega posnetka, kjer pred kratkim preminuli filmski zvezdnik Heath Ledger sodeluje v narkomanski zabavi. Škandalozen video je nastal januarja 2006 v hollywoodskem hotelu Chateau Marmont po podelitvi nagrad Združenja filmskih igralcev, prikazuje pa igralca in dva neznana moška, ki snifata kokain; če se je drogiral tudi Heath, iz posnetka ni natančno razvidno. Vesela druščina se je pogovarjala o Ledgerjevi takrat trimesečni hčerki Matildi, ki je bila, medtem ko se je trojica zabavala, v eni od hotelskih sob s svojo mamo, prav tako igralko, Michelle Williams.Hkrati s posnetkom pa je v javnost pricurljala informacija, da je Williamsova svojega zaročenca leta 2006 peljala na kliniko za odvajanje od drog. Ledger tam ni hotel ostati. Svoji najdražji je obljubil, da bo težavo z odvisnostjo odpravil sam, a tega menda ni storil. Ko sta se razšla, je igralka od njega zahtevala, naj, preden mu dovoli stik z Matildo, opravi test. Če bi se izkazalo, da je Ledger še vedno zasvojenec, svoje hčere ne bi smel videvati. Spomnimo, da je 22. januarja truplo zvezdnika v njegovem stanovanju na Manhattnu našla njegova maserka, ki je potem poklicala policiste in reševalce, vendar žal prepozno. Ob postelji 28-letnika pa so našli tudi uspavalne tablete in antidepresive. Natančen vzrok smrti zaenkrat še ni znan, saj na izsledke toksikoloških preiskav še čakajo.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kate Hudson in ostale zvezde dneva
Naslednji članek