RTV SLO – Bizarne in nenavadne zahteve na poročni dan

Z začetkom pomladi se otoplijo dnevi, vzcvetijo rožice in zažvrgolijo ptički, začne pa se tudi sezona porok. Hollywoodski pari so znani po svojih razkošnih porokah, na katerih si omislijo tudi najbolj nenavadne stvari.

več>>  

Žurnal – Knjiga, ki je Whitney ni vesela

Raper Bobby Brown je napisal avtobiografijo, v kateri govori tudi o svojem propadlem zakonu z Whitney Houston.
Pevka Whitney Houston, ki se pripravlja na svojo glasbeno vrnitev, nad knjigo svojega nekdanjega soproga Bobbyja Browna verjetno ni navdušena.

V svoji avtobiografiji Bobby Brown: The Truth, the Whole Truth and Nothing But Raper namreč opisuje tudi življenje z Whitney, ki je bilo vse kaj drugega kot normalno.

Kot trdi glasbenik, pred zakonom z Whitney nikoli ni jemal drog. K prepovedanim substancam naj bi ga s svojim vedenjem prisilila pevka. “Nisem jemal drog, dokler se nisem poročil z njo . Kadil sem le travo. Med zakonom pa sem kokain užival nenadzorovano in v velikih količinah,” pravi Brown in dodaja, da ga je Whitney le izkoriščala. “Jaz sem si želel biti ljubljen in imeti otroke. Whitney pa se je poročila iz egoističnih vzgibov. Želela je očistiti svoj sloves. Takrat so se namreč razširile govorice, da je lezbijka in da ima razmerje s svojo asistentko Robin Crawford,” trdi temnopolti zvezdnik, ki je znan po nezvestobi in po svoji hitri jezi, ki ga je že nekajkrat spravila za zapahe.

Knjiga bo zagotovo zelo zanimiva, po vsej verjetnosti pa se bosta Whitney in Brown zaradi vsebine srečala na sodišču.

Siol – Nicole Richie s kolekcijo oblačil za nosečnice

Nicole Richie bo poleg kolekcije nakita oblikovala tudi svojo linijo oblačil za bodoče mamice.
Hollywoodska zvezdnica je svoje načrte za oblikovanje nosečniških oblačil razkrila na otvoritvi nove trgovine modne znamke Balenciaga, ki se je ta teden odvila v Los Angelesu. Nicole je razkrila, da je za njen modni videz skozi celo obdobje nosečnosti skrbel glavni modni kreator Balenciage, Nicolas Ghesquiere. Sedaj pa zvezdnica tudi sama namerava prispevati k boljšemu počutju in fantastičnemu izgledu bodočih mamic.

»Med nosečnostjo sem nosila zelo veliko oblačil modne znamke Balenciaga, tako da so bile njihove kreacije moj glavni navdih,« je o svoji novi kolekciji povedala Nicole. »Namen moje linije oblačil je, da bi se nosečnice počutile in izgledale čudovito v čustveno tako polnem času njihovega življenja. Gre za to, da se bodoče mamice pokažejo v svoji najboljši luči, in ne kot izžete cunje. Moški nimajo te izkušnje, zato česa takega niti ne morejo razumeti,« je še dodala mlada mamica.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekJessica Alba na naslovnici revije Gotham