RTV SLO – Halle: Palec gor za Baracka

Lepotica Halle Berry je še ena v vrsti zvezdnikov, ki je javno povedala, da si za novega predsednika ZDA želi Baracka Obamo.
Oskarjevka je na svetovnem spletu objavila spodbudno sporočilo za senatorja iz Illinoisa, v katerem zatrjuje, da je demokrat edina prava in razumna izbira za novega prebivalca Bele hiše.     

 več>>  

Dnevnik – Igralka Kirsten Dunst naj bi na rehabilitaciji našla novo ljubezen

Rumeni hrvaški spletni medij Net.hr piše, da znane osebnosti na rehabilitacijah ne „čistijo“ samo telesa, pač pa tudi dušo. Po Lindsay Lohan naj bi „ljubezen svojega življenja“ na rehabilitaciji spoznala tudi Kirsten Dunst.

Kirsten Dunst je samo ena od številnih zvezdnic, ki je odšla na kliniko za odvajanje. Tam se je zelo zbližala z enim od bolnikov, piše Net.hr. Parček naj bi bil nerazdružljiv. Osebje klinike Cirque Lodge v Utahu je Kirsten in njenega izbranca že večkrat prosilo, naj se obnašata dostojno. Kirsten naj bi fantu, ki je celo telefoniral svoji mami in jo prosil, naj Kirsten pošlje cvetje v njegovem imenu, ves čas sedela v naročju.
Ali se bo njuna ljubezen obdržala tudi po prihodu iz klinike, bo pokazal čas. Praksa pa kaže, da tovrstne zveze običajno kmalu razpadejo.

STA – Clooney: Nisem moški za zakon

Hollywoodski filmski igralec George Clooney je prepričan, da se ne bo nikoli poročil.
“Preprosto nisem narejen za dolgotrajno zvezo, kaj šele za zakon,” je razkril Clooney.

Prepričan je sicer, da je lahko “čudovit prijatelj”, a zagotovo slab življenjski sopotnik. 46-letni Clooney je trenutno v zvezi z 28-letno Sarah Larson. “Počakajmo, da vidimo, kako dolgo bo zdržala,” je glede te zveze dejal Clooney. “Opozoril sem jo. Ve, da sem poročen z delom.”

S svojim videzom igralec, ki je bil večkrat razglašen za najbolj privlačnega moškega sveta, presenetljivo dalj časa ni bil zadovoljen. “Nekega jutra sem se bolj podrobno pogledal v ogledalo in si rekel: Sedaj je dovolj, stari. Postajaš vedno bolj debel.” Sledil je najbolj strog fitnes trening v njegovem življenju in uspelo mu je, da se je zaenkrat poslovil od moškega s trebuhom in dvojnim podbradkom.

Siol.net – P Diddyjev šal v dobrodelni namen

Sean »P Diddy« Combs je oblikoval šal, s katerim bo pomagal zbirati denar za pomoč ženskam z nizkimi dohodki.
Izkupiček od šala, ki ga je oblikoval ameriški glasbenik z umetniškim imenom P Diddy, bo namenjen ženskam z nizkimi dohodki in jim tako pomagal pri razvoju kariere. Omejena izdaja modnega dodatka se bo imenovala »Something to Share« (Nekaj, kar deliš), izdelana pa je iz oranžne svile, z vrtinčastimi vzorci v kraljevsko modri in zlati barvi.

Šal se bo prodajal z namenom zbiranja denarja za neprofitno organizacijo Dress for Success, ki s svojimi podružnicami po celem svetu pomaga ženskam z nizkimi dohodki pri izgradnji kariere tako, da jih oskrbuje s primernimi oblačili za službene razgovore in skrbi za dvig njihove samozavesti. P Diddyjev modni dodatek bo na voljo na spletni strani somethingtoshare.org, in sicer kot ženski svileni šal (za 30 dolarjev) in kot moški žepni robec (za 25 dolarjev).


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članek