RTV SLO – Zasledovalec Ume Thurman gre v zapor

Porota newyorškega sodišča je odločila, da je 37-letni fanatični oboževalec igrake Ume Thurman kriv zasledovanja in nadlegovanja.

37-letnega Jacka Jordana, ki se je že zdravil v psihiatrični bolnišnici, čaka enoletna zaporna kazen.

več>>  

Siol – Poročno obleko za Scarlett bo oblikovala Stella

Modna oblikovalka Stella McCartney je potrdila, da bo za igralko Scarlett Johansson oblikovala prav posebno poročno obleko.
“Zagotovo bom ustvarila njeno poročno obleko,” je povedala 36-letna McCartneyjeva za ameriško revijo People.
Pred Scarlett in njenim zaročencem Ryanom Reynoldsom je tako le še ena ovira – datum. Stella, ki je med drugim leta 2000 ustvarila tudi poročno obleko za Madonno, je namreč še povedala, da igralca še nista določila datuma poroke.

23-letna Scarlett in 31-letni Ryan se dobivata skoraj eno leto. Reynolds je bil poprej zaročen s kanadsko pevko Alanis Morrissette, Johanssonova pa se je dobivala z Joshom Hartnettom.

Žurnal – Krznena tatica Lindsay

Zloglasna igralka Lindsay Lohan naj bi iz nočnega lokala odnesla enajst tisoč dolarjev vreden krznen plašč, ki je pripadal neki študentki.
Lindsay Lohan, znana po težavah z drogami in alkoholom, je spet poskrbela za škandal, čeprav so ga njeni predstavniki poskušali prikriti. Težavna igralka se je zabavala v nekem nočnem lokalu v New Yorku in domov odšla v plašču, ki ni bil njen. Študentka Masha Markova je povedala, da je bila prav takrat v istem klubu in ko je iskala svoj plašč, ga ni bilo. Študentka je bila šokirana, saj ji je enajst tisoč ameriških dolarjev vredni plašč iz kunjega krzna podarila babica.

Ko ga je Masha v naslednjih tednih v neki reviji zagledala na Lindsay, je njen odvetnik takoj poklical igralkine predstavnike in ga zahteval nazaj. In res! Plašč so pripeljali zelo diskretno z besedami: “Nekaj smo vam prinesli.” Masha je povedala, da ni nihče omenjal imena ali česarkoli v zvezi z incidentom, plašč pa je smrdel po cigaretnem dimu in bil rahlo strgan.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekMaddox in Suri na naslovnici revije Radar