Rtv SLO – Rebeka v premierni oddaji Zvezde pojejo
Nuška Drašček in Jure Sešek, Marko Vozelj in Iuna Ornik ter Rebeka Dremelj in Mirko Zamernik. To so prvi sodelujoči nove oddaje Zvezde pojejo.
Oddaja bo zapolnila praznino, ki je nastala po slovesu Maria Galuniča in njegove oddaje Spet doma, in bo na sporedu deset nedeljskih večerov.
celoten članek

STA – Cher se po treh letih vrača na glasbene odre
Ameriška glasbena diva Cher bo letos prelomila obljubo, da ne bo nikoli več nastopila na glasbenih odrih. Po treh letih premora naj bi tako ponovno nastopila v Las Vegasu. S hotelom in casinojem Caesars Palace v Las Vegasu je namreč podpisala triletno pogodbo o nastopanju v omenjenem kompleksu, poročajo tuje tiskovne agencije.

Žurnal 24 – Leto dni od smrti Anne Nicole
Pred enim letom je svet pretresla novica o smrti Playboyeve zajčice Anne Nicole Smith. Anna Nicole je pred smrtjo bíla boj za skrbništvo svoje tedaj nekajmesečne hčerke.
Mala Dannielynn je v hiši na Bahamih prvič videla svojega očeta, ki njuno srečanje takole opiše: "Prvič, ko sem te videl, si bila v tej sobi. Bila si zelo droben dojenček."
Danes ima Dannielynn 17 mesecev in živi pri svojem očetu Larryju Birkheadu, ki je na sodišču dokazal, da je biološki oče male punčke.
Birkhead je v teh dneh s hčerko odpotoval na Bahame, kjer je pred smrtjo živela Anna Nicole. To priložnost je izkoristil za to, da sta s hčerko obujala spomine na prezgodaj umrlo Anno Nicole.
Larry je za Entertainment Tonight povedal: "Pogreb je bil eden od najtežjih dni mojega življenja, saj sem se šele takrat zavedel vsega. Ko pred seboj vidiš krsto, te zadene."
Zaužila preveč tablet
Anna Nicole, ki je umrla na Floridi, naj bi po nesreči zaužila preveč tablet, je pokazala preiskava njene smrti. Smithova je le nekaj dni po hčerkinem rojstvu izgubila svojega prvorojenca Daniela.
V času njene smrti je tekla tudi preiskava smrti njenega sina. Mnogi so bili prepričani, da je za Danielovo smrtjo stal Annin partner Howard Stern. Preiskava, ki se je končala konec minulega leta, je pokazala, da je njegovo smrt zakrivila usodna mešanica drog.
Dokazovanje očetovstva
Anna Nicole je kot očeta svoje hčerke ljudem predstavljala svojega odvetnika Howarda Sterna, čemur pa ni verjel Larry Birkhead, fotograf, s katerim je nekaj časa prijateljevala. Birkhead je želel svoje očetovstvo dokazati na sodišču, a se je Anna Nicole uspešno izmikala testom očetovstva. S svojega domovanja na Bahamih je priletela na Florido ravno zaradi procesa, ki ga je sprožil Birkhead.
Po njeni smrti je skrbništvo nad deklico želela tudi Annina mati Virgie Hart, ki pa ji v to ni uspelo prepričati sodnika, saj je ta deklico dodelil njenemu biološkemu očetu. Mala Dannielynn tako zdaj živi pri očetu, ki upravlja z denarjem, ki ga je uboga deklica podedovala po svojih nesrečno preminulih bratu in materi.
Poroka z milijonarjem
Anna Nicole je postala slavna, ko se je 26-letna poročila z 90-letnim bogatašem J. Howardom Marshallom II. Marshall je umrl dobro leto po poroki in Anni zapustil svoje premoženje. Marshallov sin E. Pierce Marshall je izpodbijal oporoko, a dokončnega izida pravdanja ni dočakal, saj je leta 2006 umrl.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so včeraj počele zvezdeč
Naslednji članekSarah hiti v podporo