Siol – Johnny Depp načrtuje poroko

Johnny Depp in Vanessa Paradis načrtujeta poroko, ki naj bi se zgodila 14. junija.

Johnny Depp in Vanessa Paradis, ki sta par že več kot 10 let in imata skupaj dva otroka -” osemletno Lily-Rose in šestletnega Jacka ” sta ves čas trdila, da ne
čutita nobene potrebe po tem, da bi svojo zvezo potrdila tudi pred zakonom.

Sedaj pa se zdi, da je priljubljena francoska pevka Vanessa pripravljena na skok v zakonski jarem. Vir je za informativno spletno stran MSNBC povedal: »Vanessa je pred kratkim dejala Johnnyju, da bi se rada poročila in Johnny, ki svojo partnerico preprosto obožuje, je odgovoril, da se je pripravljen takoj poročiti, če jo bo to osrečilo.«

Glavni igralec filma »Pirati s Karibov«, ki je pred kratkim izjavil, da sta z Vanesso »ravno tako kot poročena«, načrtuje poročno slovesnost v Georgii, zato da se je bodo lahko udeležili tudi člani njegove družine, ki živijo na Floridi. Vir je še povedal: »Lily-Rose in Jack sta zelo vznemirjena zaradi prihajajočega dogodka. Pravzaprav je njuna celotna družina naravnost navdušena. Par namerava odposlati poročna vabila v nekaj tednih.«

Siol – Patrick Swayze se odlično odziva na zdravljenje

Patrick Swayze se po poročilih svojega zdravnika na zdravljenje raka trebušne slinavke odlično odziva.

Glavni igralec filma »Umazani ples«, ki je prejšnji mesec razkril, da ima raka trebušne slinavke, je navdušen nad svojim napredkom pri zdravljenju bolezni. Njegova žena, Lisa Niemi, je v izjavi dejala: »Zelo sva zadovoljna in hvaležna za Patrickov pozitiven odziv na njegovo zdravljenje.« Patrick in Lisa sta se zahvalila tudi vsem njegovim oboževalcem za izkazano podporo: »Prav tako sva prepričana, da so vse prošnje, molitve in dobre misli, namenjene Patricku, nedvomno pripomogle k njegovemu okrevanju. Hvala vsem!«

Swayzejev zdravnik, George Fisher, je dejal, da ga je njegov odziv na zdravljenje zelo razveselil, ter dodal: »Patrick Swayze se še naprej pozitivno odziva na svoje zdravljenje raka trebušne slinavke. Zaradi odličnega napredka bomo z zdravljenjem nadaljevali na Stanfordski kliniki.« Swayzejev predstavnik za javnost je potrdil, da 55-letnega igralca zdravijo s kemoterapijo, ne pa tudi z obsevanjem.

Žurnal – Lowe nad tri nekdanje uslužbence

Rob Lowe, zvezdnik serije Zahodno krilo, z ženo Sheryl toži njune tri nekdanje uslužbence. Da je en delavec vreden nezaupanja, še gre, a trije? Preberite, kaj so zakuhali.

Ameriški igralec Rob Lowe in njegova žena Sheryl tožita svoje tri nekdanje uslužbence, vsakega zaradi drugačnih grehov.

Najbolj jima gre v nos varuška njunih sinov, ki ju je po sedmih letih dela začela izsiljevati. Zahtevala je 1,5 milijona dolarjev, sicer naj bi medijem izdala dolg seznam umazanih družinskih skrivnosti. Namesto da bi popustil pritiskom, je igralec zadevo opisal v članku in jo poslal v objavo Huffington Postu. Opisal je njihova razmerja in se odločno branil pred vsemi očitki. Njegovo pismo si lahko preberete tu.

Po vsem tem sta se zakonca odločila, da varuško tožita zaradi zlobnih laži o njiju in vulgarnega govorjenja o njunem zasebnem življenju. Poleg nje pa ločeno tožita še drugo varuško. Ta je 44-letnega igralca obtoževala spolnega nadlegovanja in nezvestobe, njegovo ženo pa izkoriščevalskega vedenja. Dejala je, da je Sheryl od nje zahtevala preveč in jo žalila z rasnimi opazkami.

Tretji uslužbenec, proti kateremu je par vložil tožbo, pa naj bi seksal s tretjo osebo na njuni zakonski postelji, iz njunih predalov kradel zdravila na recept, uničil kar nekaj varnostnih kamer in jima preveč zaračunal za hrano. Po vsem tem bosta zakonca Lowe v prihodnje verjetno dobro premislila, koga bosta zaposlila.

Dnevnik – Prsi britanske lepotice Keeley Hazell so „ulili“ v bron

Britanka Keeley Hazell naj bi si od nekdaj želela, da bo jo fotografirali zgoraj brez, piše hrvaški spletni portal Index.hr. Želja se ji je uresničila in Keeley je postala ena od najbolje olačanih britanskih modelov.

Keeley Hazell, ki je kot 16-letnica pustila frizersko šolo, da bi se „prebila“ na naslovnice britanskega rumenega tiska, je pri osemnajstih dobila priložnost svoje prsi pokazati celotni britanski javnosti. Postala je ljubljenka moške publike doma in po svetu. Prebila se je tudi v umetniške vode. Priznani kipar Leigh Hepell je njene prsi ulil v bron, delo pa krasi redakcijo tabloida Sun.

Ko se ji je pogodba s Sunom, ki ji je navrgla veliko denarja, iztekla, jo je podjetna Keeley mahnila čez lužo. Za agenta si je izbrala Jona Fowlerja, človeka, ki zastopa tudi Georgea Michaela in Kelly Broo, ki ji je pomagal do prestižne pogodbe z Victoria’s Secretom.

Za Sports Illustrated je pozirala v kopalkah, spletna stran AskMen.com pa jo je uvrstila med 99 najbolj zaželenih žensk sveta. Pristala je na 13.mestu njihove lestvice.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?
Naslednji članekJessica na naslovnici revije Esquire