Le kdo si ni prepeval pesmi Naš kuža je hodil ali pa Oblečem si oblekico od Hajdi Korošec Jazbinšek, slovenske pevke, ki je zaslovela leta 1990. Danes je ena najuspešnejših podjetnic, ki prodaja stvari za otroke in s tem poskrbi za srečo mamic, ki rade razvajajo sebe in svoje sončke.

Hajdi je žalostna, objokana in žaluje, saj je zavedno zaprl oči njen kuža, najboljši prijatelj in zaveznik. Kot je dejala, “to ljubezen lahko razume samo nekdo, ki ima tudi sam doma živali” in pozna to zares posebno navezanost, pripadnost in ljubezen. Pod fotografijo je zapisala takole: “Naš kuža je danes ponoči, čisto tiho zaspal… zaspal za vedno 🖤
Težko opišem kako sem žalostna, kako zelo sem žalostna. To je bil moj najboljši prijatelj, zaveznik in vedno me je z veselim repkom pričakal. Včeraj pa ko smo z družino prišli domov ni mogel…. vedela sem, da je nekaj narobe. Videla sem mu v očeh kako zelo me je vesel ampak telo ga ni več ubogalo…. Kot da me je čakal, da se še zadnič vidiva in potem je ponoči čisto tiho odšel… vem da na lepše. Solze mi kar ne nehajo teči, ker vem, da tako lepa duša kot je lahko žival, človek tega ni sposoben. In vedno sem rekla, da bolj kot spoznavam ljudi, raje imam pse. Človek človeku naredi marsikaj hudega, žival te ima samo rada, vesela je vsake pozornosti, objema in ti nesebično vrača vso ljubezen če jo le želiš.
Eee Gucci moj, počivaj v miru in toliko lepih spominov mi polni srce, da ti bom do kona življenja hvaležna, ker sem skoraj 12 lepih let imela možnost biti tvoja prijateljica. Naš kuža je odšel ampak spomini mi bodo ostali. Počivaj u miru srček moj ❤️”


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekKaj? Je tole res Lea Sirk? Bi jo prepoznali?
Naslednji članekZvezdnik serije Usodni diamanti Engin Akyürek je spremenil videz, tako je videti danes