Poslovno oblačenje ostaja v varnem območju konzervativne dolgočasnosti, ki naredi poslovneže med seboj podobne. Seveda uniformiranost zagotavlja določeno anonimnost, vendar človek, katerega podoba ne govori, ostaja brez sloga, ne izraža kreativne energije in zna delovati celo apatično. Sproščen in personaliziran stil že zaznamuje sodobni poslovni svet in njegova vloga se bo v bodočnosti še krepila. Kje so meje drznega, ki nam omogočajo izražanje lastne (p)osebnosti ob vsem spoštovanju poslovnosti?

Pred nastopom in govorom, izkušnjami in sposobnostmi je vedno – prvi vtis. Ubran zunanji videz hitreje odpira vrata, prihrani čas in denar tako nam osebno kot tudi podjetju, ki ga predstavljamo. Primerno izbrano oblačilo, ustrezna barva, dodatki in vonj so pomembni elementi neverbalne komunikacije.

Danes je nujno, da naša podoba govori o naših sposobnostih.
Zakaj nas celostna zunanja podoba nekoga močno pritegne? Odlična poslovna ženska in odličen poslovnež prepričata tudi s svojo izraznostjo. S poznavanjem stilističnih zakonitosti bodo naši signali okolju privlačnejši, delovali bomo bolje tako navznoter kot navzven, posledično bomo samozavestnejši.

Cilji delavnice:

  • s spoznavanjem zakonitosti oblačenja do izboljšanja zunanje podobe, samopodobe ter samozavesti,
  • prepoznati, zakaj je oblačilo pomemben element poslovnega uspeha in kako z obleko tudi do kredibilnosti,
  • prepoznati in konkretno oblikovati svoj osebni stil
Šele, ko se naučimo pravil in možnosti oblačenja v poslovnem svetu (kodeks poslovnega oblačenja) in dobro poznamo svoje lastnosti in posebnosti, lahko sprejmemo izziv, kako sodobno, kreativno in samozavestno izraziti sebe v oblačilu.

Vabljeni:

  •     vsi, ki si želite izboljšati svojo zunanjo podobo,
  •     vsi, ki želite posodobiti svoje modno znanje z novimi stilističnimi prijemi,
  •     vsi, ki želite, da vaša podoba govori o vaših osebnih lastnostih ter je hkrati usklajena s podobo organizacije, v kateri delujete,
  •     vsi, ki stopate na novo poslovno pot in
  •     vsi, ki želite biti privlačni zase, za svoje bližnje in za svojo okolico.
 
V prvem delu se boste z modno poznavalko sprehodili skozi naslednje teme:Modna poznavalka, oblačila, moda, stil, oblika postave, modne zapovedi, dress code, izbira oblačil. V drugem delu pa boste skupaj z modno oblikovalko oblikovali vaš osebni izrazni slog, potem, ko bodo tudi praktično demonstrirana pravila oblačenja: Oblačilni stil, dress code, oblike postav, izbira oblačil, barvni tip, koloristika, moda, modne zapovedi.

Termin seminarja je 15.4. 2013 od 13. do 19.30 ure, in sicer na naslovu Agencija POTI, Stegne 7, Ljubljana. Prijave zbiramo do 3 dni pred delavnico, torej do 12.4., plačila najkasneje 2 dni pred delavnico (13.4.), s prijavo na e-naslov info@tocnoto.si z naslovom sporočila Prijava – oblačilni slog, pa si zagotovitie kar 50% popusta. Cena seminarja sicer znaša 145,00 € + 20% DDV.

Če bi se seminarja radi udeležili brezplačno, lahko sodelujte v naši nagradni igri.

Prejšnji članekSharon Stone: 28 let mlajši ljubimec jo obožuje takšno kakršna je
Naslednji članekBeyonce in Blue Ivy ujeti na kosilu