Včerajšnja oddaja Masterchef Slovenija 2019 je šokirala mnoge oboževalce. Velika večina se jih strinja, da je vse skupaj res “kuhinja”. Kuharsko tekmovanje je namreč zapustil Maj, edini tekmovalec, ki je pokazal dovolj kuharskega talenta in znanja, da si je zaslužil mesto v najboljši peterici.

Na uradnem Facebook profilu priljubljene oddaje so se pod objavo, da domov odhaja simpatični tekomvalec, vsuli komentarji, ki ne odobravajo njegovega odhoda. Veliko ljudi se strinja, da izločitev ni bila poštena, saj so pripravljali le sladico.

“Domov gre tisti, ki je več vrhunskih krožnikov imel, kot vsi tisti štirje skupaj, ki so na balkonu. Mentor vsem, a metali so mu polena pod noge. Niso želeli delat v timu z njim. Oni v skupinah, on sam, pa jih je premagal. Sramota,” se je glasil le eden izmed mnogih komentarjev.

Spomnimo se, da je Maj pripravljal vrhunske krožnike in celo v eni izmed oddaj premagal tekmovalce, ki so tekmovali v ekipi, on pa je ostal sam. Res velik talent in škoda, da ga ne bomo spremljali v finalni oddaji, saj je za mnoge bil edini favorit.

PREBERITE TUDI: Masterchef Slovenija: Tekmovalci ganjeni do solz