Nekdanja miss in slovenska predstavnica na letošnjem Evrosongu Rebeka Dremelj se vneto pripravlja na prihajajoči festival. S promocijsko turnejo po Balkanu poskuša pridobiti čim več glasov prebivalcev nekdanje Jugoslavije. Za Evrovizijo pa je napovedala tudi zanimiv scenski nastop in stilsko podobo, za katero bo skrbel modni kreator Alan Hranitelj. Rebeka upa, da ji bo kombinacija obojega prinesla uvrstitev v finale.

Dremljeva je za srbski časopis razkrila, da ima poleg tetovaže delfina na prsih še eno na “intimnem predelu”, ki si jo lahko ogledata le njen fant in menedžerka. Poudarila je še, da z Željkom Joksimovićem nista par, kot nekateri radi namigujejo. O njunem odnosu je povedala, da “kjer je dim, je tudi ogenj. Tukaj je bil ogenj, dim pa so si izmislili novinarji”.

Rada bi postala gejevska ikona
Na vprašanje, ali jo primerjava nekaterih s Severino moti ali laska, je Rebeka odgovorila, da ji je vseeno, še vedno pa išče “čoln za pornič”. Veliko bolj kot primerjava s hrvaško pevko pa bi Rebeki laskalo, če bi postala ikona gejev. “Imam veliko prijateljev, ki so geji in so po mojem mnenju najboljši ljudje. Če mi kak homoseksualec kaj reče, potem vem, da je to iskreno. Obožujem jih. Še več. Močno si želim, da bi postala gej ikona. Želela bi dobiti glasove gejev v Srbiji,” je dodala. Rebeka očitno dobro ve, komu mora pihati na dušo, saj je Evrovizija po mnenju nekaterih najljubši festival homoseksualcev.

Vprašanju o svojem stališču do Kosova se je pevka izognila, češ da je le pevka. Pohvalila je letošnjo srbsko predstavnico Jeleno, ki bo s pesmijo Oro poskušala ponoviti lanski uspeh Marije Šerifović, in ji zaželela veliko uspeha.

Kako uspešna bo Rebekina promocijska turneja, pa bomo videli konec maja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSiennina zahteva
Naslednji članekSe bo Eva odpovedala karieri?