V vsaki oddaji bo voditelj Bojan Emeršič v goste povabil znane obraze, ki se bodo skozi petje, ples, igro besed in improvizacijo v seriji domiselnih in izjemno zabavnih iger zapletali v nenavadne vloge in posledično tudi komične situacije, ob katerih bo smeh v studiu in pred malimi ekrani zagotovljen.

"Dragi moji, jaz že nestrpno čakam, da začnemo z oddajo 5. marca. Spet bo vse mogoče! Začenjamo z odličnimi in zabavnimi gosti ter nepozabno zabavo. Komaj čakam, da se spet družimo," je povedal Emeršič.

Z novo sezono so ustvarjalci šova pripravili nekaj novih iger, ki vas bodo zabavale to pomlad. Za smeh in zabavo bodo že v prvi oddaji poskrbeli Maja Martina Merljak, Lucija Ćirović, Tilen Artač, Boris Kobal, Tin Vodopivec, Miha Brajnik in Rado Mulej.

Oddaja pa ni navdušila le naših gledalcev. Ker gre za licenčni format oddaje, ki osvaja televizijska občinstva v več kot 20-ih državah po svetu, so se francoski lastniki licence odločili, da v eni izmed svojih oddaj za napoved nove sezone uporabijo odlomek iz naše oddaje Vse je mogoče.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekSOŽALJE! Louisu je umrl dedek Keith!
Naslednji članekZadnji del trilogije na velika platna prihaja v dveh delih