Angelca je ponosna na to, da imamo žensko predsednico, za vse ostale v koaliciji in opoziciji pa nima nobene prijazne besede. Premierko po njenem mnenju obkrožajo sami grozni ljudje. Verjame pa, da je Bratuškova predstavnica mlade generacije politikov, ki bodo prevetrili aktualno politično sceno in dokončno zamenjali stare obraze, ki jih gledamo že skoraj 20 let. Presenetljivo napredne misli za damo v sedemdesetem, kajne?

Angelci pa se zatakne pri razglabljanju o moških in ženskah v politiki, saj dlje od prastarih stereotipov njeno razmišljanje žal ne seže. Po njenem bi se morale ženske bolj vključevati v politiko, kar vsekakor drži. Angelca meni, da ženske poosebljajo toplino, moški pa se samo kregajo, vpijejo in zmerjajo, zaradi česar v politiki potrebujemo več žensk.

Morda se bodo ob tej trditvi nasmehnili gledalci resničnostnih šovov, v katerih je bila komentatorka, saj ob Angelci Likovič marsikdo ne pomisli na toplino. Kdor sledi politiki, se bo tudi spotaknil ob dejstvo, da se Angelca obrača po vetru in podpira tistega, ki je trenutno na oblasti.

Morda pa leta naredijo svoje in spomin že peša. Kot pravi komik Pižama, je Angelca tako stara, da je naredila prvi štrudelj na svetu. Iz jabolka, ki ga Adam in Eva nista pojedla do konca.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMisel dneva: O moči misli
Naslednji članekŽalostno! Mož Celine Dion se ponovno bori z rakom