Za Svet24 je Erazem zaupal, da je porod minil brez težav, zelo pogumna pa je bila tudi njegova Teja, za katero pravi, da je "itak totalno kul" in da ne ve od kje to jemlje, saj je bil on bolj nemiren kot prvič. Teja je tako kot rpvič tudi drugič rodila s carskim rezom.

Menda je na skrivaj grizel nohte in po eni strani preklinjal, zakaj na hodnikih ni samopostrežnih avtomatov z viskijem.

Naj spomnimo, da pa je poslovnež ob rojstvu drugega sina, svoji Teji namenil prelepe besede: "Princesa moja zlata, hvala, ker si mi včeraj povila že drugega lepega in zdravega sina, Bora Benjamina. Nor sem nate, neskončno rad te imam in zaljubljen sem do ušes. Ni čudno, da sem te iskal četrt stoletja. Poljubi Bora, se vidimo spet popoldne, ko vaju pridem pogledat …"

Za Žurnal24 pa je Erazem zaupal še, zakaj je Teja tista, ki je vredna, da jo je iskal četrt stoletja. Pravi, da cel kup lastnosti, ki jih druge imajo, ta nima, in sicer hinavščine, malodušja, nagnjenosti k dramatiziranju, neumnosti, zagrizenosti, revanšizma, ljubosumnosti, umetne emancipiranosti,… "Pa še nekaj je, kar je hočeš nočeš bistveno: lepa je za znoret," je še zaupal.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTori Spelling: Katie Holmes je plastična in ne zna peti!
Naslednji članekMisel dneva: O vztrajnosti