Katarina pravi, da je ključno to, da si nečesa ne želiš preveč, saj te to lahko ohromi. Tako se je naučila, da avdicij ne gre jemati preresno. Ko je izvedela, da so jo povabili na avdicijo za Scorsesejev film, se je zavedala, da so možnosti, da izberejo prav njo, minimalne. Zato je s pomočjo prijatelja Dejana Batočanina posnela avdicijo brez visokih pričakovanj in se na posnetku celo malce pošalila.

Ta strategija se ji je obrestovala, saj jo ji čez mesec dni sporočili, da Scorsese za vlogo Chantalle v Volku iz Wall Streeta hoče prav njo. Ko ga je končno spoznala, jo je objel in takoj prebil led. Ko Katarina govori o Scorseseju, mu pravi kar Marty. Katarina ga je poučila o razliki med Slovenijo in Slovaško, Scorsese pa je o Sloveniji vedel, da smo bivša Jugoslavija, dobro pa pozna tudi Tita in neuvrščene.

Scorsese se je šele na snemanju odločil, da bo imela Chantalle slovenske korenine, za kar ga je nedvomno navdihnila prav Katarina. V filmu lahko vidite tudi našo zastavo. V kakšnem kontekstu, pa boste lahko videli sami ob ogledu filma. Ne želimo vam pokvariti presenečenja …


Zadnje novičke

Prejšnji članekBritney Spears: Spet želim igrati
Naslednji članekOPA! Jasna Kuljaj priznala, da odpravlja gubice!