Med slednjimi je tudi veliko zvezdnikov, ki menijo, da je družina Kardashian Jenner v sramoto vsem, ki so uspeli s svojimi talenti in trdim delom, medtem ko je omenjeni Karjenner klan s porno video posnetkom, kazanjem lastne nerazgledanosti in neumnosti, plehkostjo in razkazovanjem razkošja.

Pokojni glasbenik Prince je leta 2011 povabil Kim, ki je sedela v prvi vrsti na oder, da bi zaplesala z njim. Po nekaj sekundah čudnih gibov in hihitanja ter nobenega plesa jo je legenda poslala nazaj z odra “Izgini z odra!”

Tudi Jon Hamm ni bil ravno prijazen v svojih besedah: “Najsi gre za Paris Hilton ali Kim Kardashian, dandanes se vsekakor slavi neumnost. To, da si kur**v idiot je cenjena prednost v ameriški kulturi, saj si za to bogato nagrajen.” Uf!

Getty

Kathy Griffin je svoje mnenje povedala kar v živo v oddajii Jimmy Kimmel live: “Kim je super butasta.”

Tudi zelo mlada, a očitno precej bolj realna od mnogo starejše Kim, Chloe Grace Moretz, je pokazala svoje nestrinjanje, saj je na svoj Twitter zapisala: “Kim Kardashian, res upam, da se zavedaš, kako pomembno je zastavljanje ciljev za mlade ženske, da se jih uči, da imamo za ponuditi toliko več kot samo svoja telesa.”

Photo by Neil Mockford/Alex Huckle/GC Images

Reese Witherspoon je ob prejemu nagrade MTV Movie Awards 2011 povedala soje mnenje o Kim. “Torej je mogoče uspeti v Hollywoodu tudi brez resničnostnega šova. Ko sem prišla v ta posel, je bilo razkritje seks posnetka nekaj sramotnega,” je jasno namignila na razlog slave Kim.

Pred leti je beliko prahu dvignila tudi naslovnica revije Vogue, na kateri je bila Kim Kardashian. Sarah Michelle Gellar je na Twitter zapisala: “Torej … očitno odpovedujem svojo naročnino na revijo Vogue. Kdo je z mano???”

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Jonah Hill: “Dejstvo je, da imam prijatelje, ki delajo na TV in Kardashianovi imajo več gledalcev kot njihove TV oddaje. To so oddaje, za katere ljudje dejansko delajo – pišejo scenarije in ustvarjajo in skušajo nekaj sporočiti. Dejstvo, da so Kardahianovi bolj priljubljeni kot npr. serija Mad Men, je nagnusno.”

Photo by Neilson Barnard/Getty Images

Skratka, vse kaže, da imajo Kardashianovi, sploh pa Kim, med uspešnimi zvezdniki več sovražnikov kot občudovalcev. Presenetljivo?


Zadnje novičke

Prejšnji članekMeghan Markle prvič v javnosti v družbi kraljice
Naslednji članekŠe ena zvezdnica oznanila nosečnost