Deli
Facebook
Nutricistka pravi, da jo boli srce, ko gleda katere ženske so vzornice ženskam novih generacij. "Kao najlepša ženska na svetu ima pri 33-ih tri liftinge, par liposukcij, nepremičen obraz zaradi botoksa, umetne prsi in zadnjico, je non stop na dietah in v korzetu za oblikovanje trebuha, pa še kar 3x retušira vse svoje selfije. Ne more ujeti idealov, ki si jih sama postavlja in zaradi njih spravlja v depresijo in obsesijo mlade punce."

Ob tem pa se pozitivna mojstrica sprašuje, če je to res ideal in kako to ustaviti. Dodala je, da je pred kratkim njena vzornica, 'princesa joge' Kathryn Budig, objavila svojo sliko s celulitom. "Ponosno in pogumno ga nosi. Ker to spada k temu, da je ženska. Tudi mene je navdihnila. Tudi jaz ga imam. Evo ga. Vse ga imamo. Celo najbolj vrhunske športnice. Včasih več, včasih manj. Na kakšni svetlobi smo čvrste, na kakšnih kot sirarna," iskreno pove Savina. 

"Na Zemlji bo raj, ko bomo ženske nehale križati same sebe in ena drugo zaradi naših 'nepravilnosti' in začele slaviti (svojo) edinstvenost. Ko se bomo sprejele z vsem, v vseh oblikah in stanjih."

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.