Deli

Pravijo, da se jim preprosto ne da.

Ljudje s prekomerno telesno težo ponavadi nimajo čuta za urejenost in skrb. To pa se kaže tudi pri tekmovalcih v šovu The Biggest Loser Slovenija. Dejstvo, da hujšajo, telovadijo in skrbijo za prehrano pri njih očitno upraviči to, da ne pospravljajo. Za piko na i imajo v hiši pomivalni stroj, a ga ne uporabljajo. Posoda se preprosto zgolj kopiči v koritu.

“Čeprav imamo pomivalni stroj, je umazane posode toliko, da ti gre na bruhanje. Danes je peti teden, nihče ne posluša navodil. Sinoči sem rekla, da zagotovo ne bom pomivala posode, danes zjutraj pa sem jo mogla, ker sicer sploh ne bi mogla nič skuhati,” je v izjavi povedala Indira.

Še ena zmaga na izzivu za modre, kako bo na tehtanju? Petek ob 21.10! ???? #BiggestLoserSLO #PlanetTV #tehtanje #dieta #aktivni #sprememba

A post shared by The Biggest Loser Slovenija (@biggestloserslo) on

Kristjan je k temu še dodal, da je stanje grozno tudi drugje po hiši. Sob ne pospravljajo, oblačila so razmetana po sobah … Kakšen pa je izgovor? Tekmovalce naj bi naporni treningi tako uničili, da preprosto nimajo volje za pospravljanje.

Slab izgovor, bi lahko rekli …

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.