Zvezdana Mlakar je preživljala pravo nočno moro. Ognjeni zublji so ji skoraj vzeli dom. Posledice pa bo zagotovo čutila še nekaj časa.

Zvezdana, ki se je še nedolgo nazaj zaradi strahu zatekla v hišo, je tokrat morala iz nje. Da nesreča nikoli ne počiva, je na žalost izkusila tudi sama. Ker pa je odreagirala pametno in požar gasila že pred prihodom gasilcev, je stanje veliko boljše, kot bi lahko bilo.

Požar so uspešno pogasili.
Vir: Instagram

Zvezdana se je tako preko svojega družabnega omrežja vsem zahvalila in povedala kako je bilo: “Če ne doživiš, ne veš.
Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni.
Cel dan premišljujem o ljudeh, ki so v poplavah izgubili dom, o ljudeh, ki jim domove rušijo rakete. Vedno sem sočustvovala z njimi, a po tej izkušnji razumem tudi drugače.
Moj dom je ranjen, globoko v drobovje, smo brez gretja in trenutno še brez marsičesa, kar je za normalno življenje pomembnega.
A smo živi, ​​dom še vedno stoji.

HVALEŽNA SEM GASILCEM IZ ŽELIMELJ IN GOLEGA, GANJENA SEM, KAKO SI LJUDJE ZNAMO POMAGATI.

Šele, ko je bilo vsega konec, sem slikala, ta bel dim že pomeni konec nevarnosti.

Ko sem zjutraj sedla k računalniku, da bi po mailu odgovorila na pošto, ki me je vrgla iz tira, ki se je dotaknila moje globoke družinske bolečine, sem zgledala tak bel dim, ki se je valil iz garaže. Ta se je kmalu spremenil v črno plazečo gmoto, plameni so sikali v njem, jaz pa sem v hipu pozabila nujno stevilko za pomoč. Nisem se je spomnila. Hvala Bogu, da smo v kurilnici imeli celo 5 gasilnih aparatov, ker smo v tistem kotu našli le tri. Z njimi in vodo smo se rešili najhujšega.
Hvala Bogu, da se nisem znašla doma sama.

Odgovora, ki sem ga začela pisati nisem dokončala, a nekaj je jasno. Dovolj znakov sem dobila ( so tako jasni in na meji čudežev), da vem, da moram sama končati našo družinsko zgodbo z ljubeznijo, jasno in glasno. Toliko časa že odlašam, toliko časa prestopamo meje in tlačimo. Če tlačiš, odlašaš, če si ne priznaš, pride. Življenje, pride ogenj, voda, bolezen…..

Hvala mojim sinovom in hvala Slavcu, Sofiji, Juni, Milanki in Urški.

V soboto imamo čistilno akcijo, če ima kdo čas…

Klet je zgorela, samo ena slika v njej ni.
Kaj mislite, kdo je na njej?”


Zadnje novičke

Prejšnji članekSalome prosi za pomoč. Rada bi uresničila svojo dolgoletno željo
Naslednji članekNina Ivanič rep je tokrat pokazala svojo realnost