V šovu MasterChef Slovenija so v četrtek postregli z novostjo, v finalnem boju bodo namreč sodelovali kar trije tekmovalci. Kaja Balentič, Kaja Jurač in Žan Milosavljevič. Žan je bil že na varnem, medtem ko sta si dva tekmovalca mesto v finalu morala še zaslužiti. Med seboj so se pomerili Kaja B., Kaja J. in Žiga. Najprej je mesto v finalu osvojila Kaja B. in ko se je že Kaja J. poslavljala od sodnikov, so ti presnetili. Ostalo je še eno mesto v finalu za katerega sta se borila Žiga in Kaja J., uspelo je slednji. A oboževalci in gledalci šova se s sodniki ne strinjajo, na družbenih omrežjih je zavreščalo.

“A se vi hecate, z vsem spostovanjem do sodnikov, ki ste strokovnjaki na svojem podrocju, tle ni debate. Ampak a ste vi vidli kaj je Kaja vceraj prinesla pred vas, za finale? A bi tak kroznik, ki je plaval v mascobi pojedli v restavraciji, pa bodimo realni, prosim vas, to je tekmovanje v kuhanju ce se ne motim, ali je v cem drugem? To ni ok”

“Kaja J. bi mogla ven ne pa on.Halooo Že sami komentarji sodnikov so bli taki.Žiga-super si speku kapesante,super si ta pire z dodatkom jabolka nardil,peteršiljevo olje supe paše zraven pa še kot je bla naloga-povsod si dal limeto in se vse super povezuje.Komentar njej-res je preveč olja….Pol pa ona ostane Žiga pa domov?Kr neki”

“Katastrofa včeraj bi mogla jit Kaja J ven ne pa žiga. Sodniki kaj vam je.”

In to so le trije komentarji na družbenih omrežjih, med nešeto njih, ki se strinjajo, da bi v finale kljub vsemu moral Žiga. Kaj pa vi pravite?

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekLjubezen po domače: V hiši Janeza Marna že prvi večer vroče
Naslednji članekJan Plestenjak razkril, kaj mu paše