Ob pogledu na njene nastope in videz, nas preseneti dejstvo, da je Alenka strastna motoristka, ki se na morje odpravi z rožnato čelado in motorjem.

Če ste pričakovali, da se usede na letalo in se odpravi na sanjsko razvajanje v luskuzen hotel, naj povemo, da se raje odpravi kar v šotor, kjer se sprosti v športnih oblačilih in dobri družbi.

"A je možno zavrtet čas nazaj in it še enkrat na dopust? Ne? Prou, bom pa slikce gledala," je zapisala ob fotografijah, ki pa so nekatere že zmotile. Čeprav je potem ena od njenih oboževalk komentar izbrisala, pa smo izvedeli, da je ta Alenki očitala, da se s fotografijami važi.

Pevka, ki je s svojimi prijatelji in oboževalci nenehno v stiku in z njimi velikokrat pokramlja, ji je odgovorila, da njen namen objave fotografij z dopusta ni bil v tem, da se važi in ve, da so podobne objave velikokrat na Facebooku. "Predvsem pa ne živim na luni…. pravzaprav se kot javna oseba prevečkrat srečam s takimi in drugačnimi stiskami ljudi. In tudi take objave ste upam, da zasledili na mojem FB," je še zaključila Godčeva.

Kaj na to porečete vi?


Zadnje novičke

Prejšnji članekEKSKLUZIVNO! Nov singel Taylor Swift z videospotom!
Naslednji članekVideo! Robin Williams: Eno njegovih zadnjih sporočil je ganljivo …