Kristen Stewart še vedno objokuje svojega fanta Roberta Pattinsona in upa, da ga še lahko dobi nazaj. A igralec naj bi si že našel drugo ljubezen! Vse bolj glasne so namreč govorice, da se tolaži v objemu lepe pevke Katy Perry.

Kristen naj bi novica o tem, da ji je njena dobra prijateljica prevzela fanta, zgrožena in se počuti potrto in izdano. Roberta namreč še vedno ni prebolela in se obupno trudi stopit v stik z njim. A kaj ko se igralec na njene klice sploh ne odziva.

Medtem ko Kristen travmira pa Robert uživa v družbi lepe pevke. Nedavno so ju tako opazili tudi na koncertu pevke Bjork v Los Angelesu. V dvorano sta vstopila ločeno, da ne bi vzbujala pozornosti, a sta nato ves večer sedela tesno drug ob drugem.

Katy naj bi se sicer pred kratkim pobotala s pevcem Johnom Mayerjem, a če gre verjeti govoricam, svoje veze še nista označila za ‘’resno’’. Pevka je torej uradno še vedno samska, tako kot tudi Robert, s katerim se očitno več kot dobro razumeta.

Robert je sicer zanikal, da bi imela z lepo Katy romanco in da sta le dobra prijatelja. Pevka naj bi namreč igralcu pomagala prebroditi težke čase po razhodu s Kristen. A kot pravijo, kjer je dim, je tud ogenj. Kaj je res in kaj ne pa bo pokazal čas …


Zadnje novičke

Prejšnji članekOps! Tamara Ecclestone: Pokazala zadnjico, polno celulita
Naslednji članekLjubko! Maja Štamol Droljc pokazala obe temnopolti posvojenki