Omar Naber, slovenski pevec, je že večkrat dokazal, da ima veliko srce.

V času koronavirusa, ki je prinesel nemalo težav, so majhne pozornosti do ljudi veliko vredne in tega se zaveda tudi Omar, ki je že večkrat pokazal, da je človek z veliko začetnico. Kljub temu, da se preživlja izključno z glasbo, je že od nekdaj našel čas za pomoč, sproščen pogovor z mimoidočimi, … Da je pošten in dober človek je pokazal že v srednješolskih letih, ko je na bankomatu našel denar in ga odnesel na banko – požel je začudenje in občudovanje. Pohvaljen je bil pred razredom in iz banke so mu poslali darilo.

Pred časom je 18-letno Rebeko presenetil za rojstni dan in ji zapel vse najboljše, dekle je od navdušenja padlo v nezavest, ne zgodi se ravno vsak dan, da ti za rojstni dan zapoje tvoj idol. A Omarju ni težko, rad počne te stvari, rad ustvarja dobro voljo, riše nasmehe na obraz in polepša dan – vse to mu daje navdih in motivacijo za nadaljnje glasbeno ustvarjanje.

Dobro se z dobrim vrača in ker je Omar v svoji karieri in pri rosnih 39-letih storil že toliko dobrega in lepega – njega čaka v prihodnosti enako, vendar o tem še skrivnostno molči. Obljublja pa, da bomo izvedeli prav kmalu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVAU! Takšna je bila Špela Grošelj na izboru za fatalnega moškega
Naslednji članekSeverina v kopalkah pokazala, da je še vedno vredna greha!