Omar Naber je podal izjavo, na govorice, da naj bi bil prav on krivec za razhod znanega para. Govorimo namreč o Alexu Volasku in Saši Lesjek, s katerima je dolgoleten prijatelj.

Vidno razočaran in presenečen je Omar javno spregovoril in povedal takole:
“Pred kratkim sem zasledil, da naj bi bil krivec za ločitev Aleksa Volaska in Saše Lešnjek jaz. Zdaj, ko sem opazil, da se te napačne informacije viralno širijo, bom zadevo hitro ustavil.
Oba, tako Aleks kot Saša sta moja dobra prijatelja. S Sašo sva prijatelja že kakih 6 let, med drugim imava skupaj tudi duet.
Z Aleksom prijateljujeva že več kot 10 let. Pel sem jima tudi na njuni poroki. Strašansko zahrbten in nizkoten bi moral biti, da bi se po vsem tem spustil v kaj takega. V življenju sem že izkusil, kako je, ko med prijatelje posežejo punce, in lahko povem, da je zelo boleče in nepopravljivo. Prav zato mi kaj takega nikoli ne bi padlo na pamet, in tega ne bi storil nikoli. Govorice naj bi sprožila fotografija, ki jo prilagam. Niti meni, niti komurkoli okoli mene se ta fotografija ne zdi niti slučajno sporna, saj imava s Sašo zelo spoštljiv medsebojni odnos.
Te informacije blatijo Sašo, Aleksa in tudi mene. Opravičila ne pričakujem, a samo sporočam, da sam nisem niti slučajno kriv za njun razhod. Novica me je razžalostila.

Obema želim vse najboljše in oba ostajata moja dobra prijatelja.”
Vir: Instagarm

Upamo, da bo njihovo prijateljstvo trajalo še leta in leta predvsem pa si želimo slišati še kakšne njihove skupne projekte, saj moramo priznati, da se prav vsi trije lahko pohvalijo z izjemnim vokalom.

Seveda pa se Omarju iskreno opravičujemo, če smo prispevali k širjenju domneve.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBernard Bečan (MasterChef Slovenija 2022) dosegel velik uspeh v življenju
Naslednji članekAna Klašnja je pristala v objemu tega znanega Slovenca