Omar Naber se kmalu odpravlja na letošnji Eurosong, na katerem nas bo zastopal, še prej pa je skočil tudi na obisk k zobozdravniku. Po lep nasmeh?

Če niste vedeli, je Omar po izobrazbi zobotehnik, tako, da je obiskal svoja dva sošolca iz srednje šole. Do tja ni imel daleč, saj imata studio kar blizu Omarja. Bomo videli, kako se bo na Eurosongu bleščal njegov nasmeh!

Sicer pa je Omar pred kratkim nastopil tudi na Popevki, na kateri je zmagala Nuška Drašček, Omar pa si je s pesmijo Miže prislužil tretje mesto. Simpatični Omar se vedno nekako smuka pri vrhu. To pa tudi pomeni, da ima fant obilico dela. Nastopi, potovanja … Spomnimo, pred odhodom v Kijev je bil tudi v Londonu na deseti predevrovizijski zabavi, ki se jo je udeležilo 20 letošnjih predstavnikov. Srečanja so se udeležile tudi tri evrovizijske zmagovalke, in sicer Linda Martin, Ruslana in Conchita Wurst, s katero se je spoznal tudi Omar. Potem je letel na kratek obisk v Kijev, pa Amsterdam, …

Ampak, ne glede na to, na katerem koncu sveta je, vedno rad pokuka kako gre njegovemu »varovancu« Timu Gajserju. Ja, Omar je njegov podpornik, tako, kot številni drugi znani obrazi in Gajserja spremlja tudi na poti. Kadar je doma pa se z veseljem spočije pred televizijskim prenosom na Šport TV. Ker je Timova sezona še dolga, bo Omar zagotovo kakšno tekmo še ujel, do 9. maja, ko bodo v Kijevu že predizbori, pa bo fokus na našem evrovizijskem nastopu.

Držimo pesti!

Marsikdo pa ne ve, da sta Omar in Nuša Derenda par let nazaj posnela odličen duet! Prisluhnite mu lahko tukaj!

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime