Omar Naber ima veliko ženskih prijateljic, saj jih je od nekdaj razumel.

Pevec Omar Naber je vedno slovel po svojem šarmu in simpatičnosti. Zato se mu toliko žensk ni moglo upreti in še vedno je tako. Zaslovel je še kar mlad in v toliko letih je spremenil svoj odnos do žensk. Kot je večkrat povedal, spoštuje vse ženske in glede na to, koliko časa preživi v njihovi družbi, to zagotovo čutijo. Omar je objavil to fotografijo s koncerta v Kopru in zapisal:

“Super koncert včeraj v Kopru, hvala vsem udeleženim 😄🙏💙💖 Žal sta originalna člana zasedbe zbolela na dan koncerta, zato smo še posebej hvaležni, da so priskočili na pomoč v zelo ‘bizi’ obdobju za glasbenike naši trije prijatelji. Oto Pestnar in Uroš Perič, okrevajta hitro. 🙏💙”

Vir: Instagram

Na koncertu naj bi Omar nastopil z legendama slovenske glasbene scene, Otom Pestnerjem in Urošem Peričem, vendar sta ravno na ta večer zbolela. Komaj čakamo, da vidimo vse tri skupaj na odru. Kljub temu Omarju ni bilo dolgčas, saj mu je družbo delala prelepa Tina Gorenjak. Ta njun objem je sicer prijateljski, a nikoli ne veš, kdaj preskoči kakšna iskrica.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠpela Grošelj odkrito spregovorila o otrocih in družini, s tem pa marsikomu dala vedeti, kje je njegovo mesto
Naslednji članekTako oblečene Alenke Godec še nismo videli. Tudi nas je presenetila