One Direction, ki bodo morda posneli duet z Justinom Bieberjem, so v zelo kratkem času osvojili ogromno oboževalcev po vsem svetu, vendar jih je najbolj osupnilo njihovo število v Združenih državah Amerike.

Slavna peterica se je pridružila skupini Big Time Rush na njihovi turneji, nevedoč, kaj jih čaka čez lužo. Naleteli so na stotine gorečih oboževalcev, ki so kričali njihova imena, jim sledili, se jih želeli dotakniti in predvsem obvladajo besedila pesmi iz albuma, ki v njihovi državi izide šele jutri.

Harry, ki zanika, da bi bil z Alexo Chung, je o tem za 'The Sun' povedal: »Da smo prišli sem in ugotovili, da toliko ljudi ve besedila naših pesmi, ki še pri njih niso niti izšle… To je neverjetno.«

In kaj so ameriški oboževalci pripravljeni narediti zanje?

»Tukaj je ena oboževalka, ki nam konstantno pošilja sporočila na Twitterju. Bila je pred vsakim hotelom, v katerem smo do zdaj bivali in nas poskušala zvabiti ven,« se je naprej razgovoril.

To še ni vse…

Zgodilo sem jim je, da so morali med nastopom zbežati z odra in skozi stranski izhod zapustiti stavbo, saj bi jih drugače ponorela množica poteptala. Od takrat lahko nastopajo le v arenah s sedeži, ki zvezdnike in oboževalce vsaj malo ščitijo pred histerijo, ki vlada med nastopi.

Liam, ki se je postavil v bran svoji punci, je spregovoril: »Začeli smo v Chicagu, nevedoč, kaj lahko pričakujemo. Bilo je noro. Vse povsod so dekleta kričala naše ime in nosila plakate. Neko dekle iz Los Angelesa nam sledi vsepovsod. Letela je celo v Veliko Britanijo, da bi se udeležila naše tamkajšnje turneje.«

»Oboževalci iz vsega sveta se na spletu spoznavajo in družijo z našimi oboževalci iz drugih držav. Res je zelo lepo, da sklepajo nova prijateljstva zaradi nas,« je dodal.

Svoje je pristavil tudi Niall, rekoč: »Včasih postanem klavstrofobičen, kdaj pa kdaj zna biti res strašljivo. Poklical sem očeta, da mu povem, kako je vse skupaj noro. On pa mi reče, da je vse že videl na YouTubu.«

Ob tolikšni slavi bo morala peterica veliko bolj skrbeti tudi za svojo varnost. Vendar je žalostno, da jih nekdo, ki jih podpira, spoštuje in obožuje, celo spravlja v nevarnost. Zato oboževalci ne pozabite, da ste tam za podporo, da jim izkažete naklonjenost in ne, da jih ogrožate!

Si tudi ti želiš, da bi One Direction prišli kdaj v Slovenijo?


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Matej Drečnik (Kmetija): Njegovi punci grozijo!
Naslednji članekOpa! Rihanna naokoli v prosojnem puloverju: Kazala gole prsi!