Za vikend si je vzela čas za nekaj oddiha in v roke vzela knjigo, ki jo je kupila v starinarnici in je stara že 39 let, a je povedala, da je še vedno vredna vsakega branja in upoštevanja nasvetov, ki jih vsebuje.

Alenka je tako v roke vzela Kneippov priročnik, ki govori o naravnem življenju in naravnem zdravljenju. "Vsak lahko največ naredi sam, za svoje zdravje…ne rabite veliko denarja, kajti metode, ki so zapisane v knjigi so praktično zastonj," svetuje aktivna športnica in ljubiteljica zdrave prehrane.

Je pa našla zelo preprost, a učinkovit nasvet, ter ga delila s svojimi prijatelji: "Sredstva, ki jih lahko uporabljamo pri aktivni skrbi za zdravje kože, so že po naravi stvari lahko samo tista, ki so že od začetka osnova za zdravje: zrak, svetloba, voda kot nosilec toplote in mraza, ustrezna prehrana in za dopolnitev prehrane zdravilne zeli, gibanje in mirovanje ter duševni dejavniki."

Da boste čim lepšega videza torej kombinirajte vse zgoraj našteto. To je storila tudi Alenka, ki si je v soboto privoščila "sončno kopel, zračno kopel, vodno kopel, suho krtačenje kože, dobro kosilo, mirovanje (gibanja tisti dan ni bilo) in prijetno druženje z domačimi ter prijatelji…"


Zadnje novičke

Prejšnji članekTa teden praznujejo…
Naslednji članekFoto! Jay Z in Beyonce vikend preplesala v objemu