Prihaja torej osvežen komentatorski trojček, v katerem ostajata Savina Atai in Mišo Stevanović, nov član, ki bo nadomestil Angelco pa je Marko Pavčnik.

Slovenske novice poročajo, da Angelca Likovič za spremembe ni vedela in je to, da je med komentatorji tokrat ne bo, izvedela šele iz medijev. Ne zdi pa se ji to nič spornega, saj je mnenja, da na Pro Plusu ni bila njihova dolžnost, da jo o tem morajo obvestiti. Po koncu šova se ji je pogodba iztekla in kot pravi, imajo svobodno voljo iskati druge ljudi. Dodala je še, da jim druge izbire ne zameri in ni užaljena. Prav se ji zdi, da tudi drugi dobijo priložnost sodelovati v šovu.

So pa Slovenskim novicam na Pro Plusu povedali, da Angelci niso zaprli vrat in bodo kdaj v prihodnje z njo spet radi sodelovali, a so med komentatorji tokrat želeli nekoga iz stroke.


"Rada imam nove izzive in ta bo letos zame nekaj posebnega, saj se bom preizkusila tako v vlogi voditeljice kot novopečene mamice. Odločitev, da tudi letos sprejmem vodenje Gostilne, ni bila težka, saj je hčerka Inja izredno pridna in mirna dojenčica, zato sem prepričana, da bom uspešno in brez večjih težav krmarila med obema izzivoma. Tudi ekipa, s katero odlično sodelujemo že iz preteklih projektov, mi bo prišla tukaj naproti, da bo delo za vse potekalo optimalno. Nove sezone se res že  veselim, saj bom spoznala nove tekmovalce, vsak čas bom v studiu že gostila tudi tri izjemne komentatorje in prav zanima me, če nam bo Marko povedal tudi kaj novega o šefu Binetu. 😉 Tako kot marsikateri gledalec pa tudi jaz komaj čakam na nove, "rock'n'roll" recepte izpod Binetovih prstov," pa je o novi sezoni zaupala Lili Žagar.

Zadnje novičke

Prejšnji članekOjoj! Clint & Dina Eastwood: Konec je!
Naslednji članekZayn in Perrie: Bosta imela muslimansko poroko?