Pozabite Kim Kardashian in njeno bizarno tazadnjo, ki krši zakon gravitacije! S to fotografijo je bivša žena Sebastjana Cavazze in lastnica salona T spot v Trnovem navdušila svoje prijatelje in sledilce na družabnih omrežjih. Ob pogledu na lepotico, ki se je nekoč ukvarjala z manekenstvom, človek dobi občutek, da se sploh ne stara in da je vsako leto lepša. Njena skrivnost? Med drugim tudi reden trening plesa ob drogu, namesto sedenja pred TV. Martina si kljub temu, da je zelo zaposlena poslovna ženska, vsak teden vzame 10 ur na teden za ples ob drogu, ki ga tudi poučuje.

"Ana sensual fitness, Sensualni ples ob drogu. V T spot-u. Ko si ženske vzamemo čas zase in zaplešemo na treningu v 120 min. Polno zabave, dobre glasbe in lepe pozitivne energije! Že plesati je užitek, kaj šele učiti svoje skupine! Drage moje vse…PONOSNA SEM NA VAS! Na vsako posebej," je Martina zapisala na Facebooku.

Svoje pa verjetno doda tudi ljubezen. Martina je namreč že nekaj časa srečna v zvezi s fotografom Aljošo Videtičem, ki je tudi avtor te dih jemajoče fotografije.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMisel dneva: Ne obupaj!
Naslednji članekNajstniška zvezdnica oblečena le v športnem modrčku!