Deli
http://thefilmstage.com
Katarina torej ni zvezdnica, ki bi se na veliko hvalila in razlagala, kaj se ji je dogajalo zunaj naših meja – ostaja skrivnostna, s svojim partnerjem Ladom Bizovičarjem pa za medije ne dajeta posebnih izjav in tudi svoje zasebno življenje skrbno skrivata.

V napovedniku za film The Wolf of Wall Street, Časovo vidimo pred Leonardom DiCapriem, stati samo v spodnjem perilu in polepljeno z bankovci (z njim pa se domnevno v filmu Katarina tudi poljublja), lepotička in za mnoge ena najlepših Slovenk, pa se je ob DiCapriu in režiserju Martinu Scorseseju, očitno dobro znašla.

Kar je pohvalno je tudi to, da se Katarina ne obremenjuje s svojim videzom – še vedno je videti odlično in ima vitko postavo, revija Story pa poroča, da pa hkrati ostaja gurmanka in se z zunanjostjo ne obremenjuje bolestno.

Je ena redkih, ki ji torej slava ni podala krilc, in ki ostaja simpatična ter zaželena brez obremenjenosti, da ji bo do živega prišel zob časa. Kako bo videti v filmu, pa bomo morali še malo počakati do novembra, ko se bo pričela promocija omenjenega filma, Volkovi z Wallstreeta.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.