S tem Sweet Peak-ovci izdajajo že svojo 5. avtorsko skladbo, Katarina mala pa tako ali tako v tem letu nikakor ne počiva.

Tudi tokrat so se fantje podali v klasične house ritme, jim nadeli hudomušno besedilo in kot 'piko na i' dodali vokal odlične pevke Katarine male.

Nastala je plesna in pozitivna skladba, ki govori o narcisu, polnem obljub, tako prepričanem vase in svoja dejanja, da v resnici sploh ne vidi, kako počne vse narobe. Trenutek, v katerem ji naroči 'kavo z mlekom', čeprav mu je že neštetokrat povedala, da je ne pije, pa predstavlja kapljo čez rob!

Sweet Peakovci pravijo, da je Katarina mala kot vokalistka in interpretka svoje delo opravila več kot odlično in da že komaj čakajo, da pozitivno energijo in smeh iz snemanj v studiu prenesejo na radijske postaje in v klube. Ob tem pa Katarina mala dodaja: "Tale druga polovica leta je bila zame izjemno produktivna. Pesmi 'Znucana', 'Nebesa', 'Din Don' in sedaj še 'Kava z mlekom', so zame vsak po svoje čisto posebni projekti. Kava z mlekom je prvi res pravi house projekt, kjer je bila zame predvsem zanimiva kombinacija resne plesne glasbe in hudomušnega besedila. Zame je ta pesem tudi nek simpatičen zaključek tega leta, saj nameravam takoj po novem letu za nekaj časa izginiti in odpotovati daleč stran."

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekLorde: Izgleda kot Gollum!
Naslednji članekFoto! Pravijo, da ni bila nikoli boljša!