Za 24ur.com je pojasnila, zakaj se je odločila za ta korak. Kljub mladim letom se ji je namreč med obrvmi naredila globoka guba, kriva pa je njena ekspresivnost med nastopi. Kataya meni, da je po toči zvoniti prepozno in da je botoks edina zares učinkovita zaščita pred nastankov novih gubic. Odkar si ga je dala vbrizgati, se ne more več mrščiti na tistem delu obraza, kar pomeni, da bo dlje ohranila mladosten videz.

"Poznam gospe, ki so se prepozno odločile za botoks, ta namreč pomaga preventivno, kar pomeni, da je treba s tem začeti dovolj zgodaj," je še dodala.

Zaveda se, da bo njeno odločitev marsikdo kritiziral, češ da je za kaj takega premlada, vendar je prepričana, da lahko vsak dela kar želi, dokler ne škoduje drugim. Kataya sicer za svojo lepoto skrbi tudi z redno telesno vadbo, zdravo prehrano in vlažilnimi kremami za obraz. "Najpomembnejša za lepoto pa je ljubezen,'' je zaključila.

Dokler ostaja samo pri občasnih injekcijah botoksa, je vse lepo in prav, vendar vsi še predobro poznamo primere zvezdnic in zvezdnikov, ki so postali odvisni od lepotnih posegov in si povsem uničili obraz. Kaj menite, se je pravilno odločila?

Prejšnji članekZayn Malik: Ima nov tatu!
Naslednji članekUnion J: Napovedujejo uspešno leto!