Rdečelaska priznava, da je skupaj s svojo pevsko kolegico, ki je zaročena z britanskim komičarjem Rusellom Brandom, in še nekaj drugimi prijateljicami preživela eno najbolj norih dekliščin v Las Vegasu.

"Bile je kaotično! Šle smo na ženski striptiz namesto na moškega in gledale te prelepe ženske kako se slačijo samo za nas," pravi RiRi.

Ameriški tabloidi sicer zadnje dni pišejo o tem, da obstaja veliko možnosti, da se bo tudi ona v kratkem začela pripravljati na lastno dekliščino, saj poročni zvonovi zanjo in njenega Matta Kempa postajajo vse glasnejši.

Čeprav sta skupaj le osem mesecev, bi se v kratkem znalo zgoditi, da bosta zaljubljenca stopila pred oltar, saj njuni prijatelji pravijo, da sta preprosto nora drug na drugega in da ne zdržita niti pet minut narazen.

"Zaljubljena sta do ušes. Ko ju vidimo, kako se obnašata drug do drugega in kako uživata v vseh minutah, ki jih preživita skupaj, nam pade na pamet, da jo bo Matt mogoče kmalu zaprosil za roko. Daje ji dovolj svobode, vendar pa nikakor ne pozabi nanjo, saj se slišita preko telefona. Ko sta skupaj sta kot majhna otroka. Rada se smejita in delata neumnosti," je dejal eden izmed njunih prijateljev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekObleci se kot Brenda Song
Naslednji članekAvril Lavigne: 26. rojstni dan je praznovala kar v kopalkah!